Μάθε τα 4 καλά που συμβαίνουν αν παίζεις λελογισμένα με τον «μικρούλη» σου! (Video)

Μάθε τα 4 καλά που συμβαίνουν αν παίζεις λελογισμένα με τον «μικρούλη» σου! (Video)

Κάποτε σου λέγανε να μην …παίζεις με τον «μικρούλη» σου, γιατί θα τυφλωθείς… θα χαζέψεις και άλλα τέτοια περίεργα πράματα. Όμως τα χρόνια πέρασαν και οι μύθοι αυτοί καταρρίφθηκαν, μάλιστα οι επιστήμονες πλέον μιλούν και για σημαντικά οφέλη στον οργανισμό σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 super sex tips για αξέχαστες νύχτες

Σε μια έρευνα του AsapSCIENCE το 70% των ανδρών παραδέχτηκαν ότι είχαν αυνανιστεί τουλάχιστον μία φορά τον μήνα που προηγήθηκε της έρευνας.

Δες λοιπόν ποια είναι τα οφέλη για την υγεία σου:

1. Σε βοηθάει στο σεξ

Ο αυνανισμός μπορεί να ενισχύσει την υγεία των ανδρών, ακόμη και να τους βοηθήσει να αποδώσουν καλύτερα στην... κρεβατοκάμαρα.Χαϊδεύοντας το πέος μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με το οποίο οι μύες της πυέλου συσπώνται ή συσφίγγουν.

2. Κοιμάσαι καλύτερα

Για παράδειγμα, οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τον οργασμό μπορεί να μειώσουν την αντίληψή μας για τον πόνο. Με τη βοήθεια της ορμόνης προλακτίνης που σε βοηθάει να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα.

3. Κατά του κρυολογήματος αλλά και του προστάτη

Μειώνει την εμφάνιση κρυολογήματος ή ακόμα και την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι κάποια συστατικά του ανοσοποιητικού συστήματος ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αυξάνοντας τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων στην κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, έρευνα έχει δείξει ότι η μείωση του καρκίνου του προστάτη συνδέεται με την συχνότητα εκσπερμάτισης.

4. Ελέγχει το μονοξείδιο

Είναι βασικά μια καλή προπόνηση για τους μυς στα γεννητικά σας όργανα. Ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου (είναι γνωστό ότι μειώνεται με την ηλικία) στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...