Μέχρι ποια ηλικία νομίζεις ότι μεγαλώνει ο …μικρούλης σου;

Μέχρι ποια ηλικία νομίζεις ότι μεγαλώνει ο …μικρούλης σου;

Για το …μεγάλωμα του μικρούλη μας λέμε πολλά! Πολλά και διάφορα, όπως για παράδειγμα μέχρι ποια ηλικία αναπτύσσεται και μεγαλώνει. Όμως ποια είναι η πραγματική αλήθεια; Μέχρι ποια ηλικία νομίζεις ότι μεγαλώνει ο …μικρούλης σου;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 supertips για να φτιάξεις το μαλλί σου το πρωί

Το πέος των αγοριών φτάνει στο οριστικό του μέγεθος όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη τους. Όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία γι' αυτό, καθώς το πότε θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη ενός ανθρώπου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από το πότε μπήκε στην εφηβεία.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η έναρξη της εφηβείας στα αγόρια σημειώνεται ανάμεσα στα 10-14 χρόνια και η ανάπτυξη τους ολοκληρώνεται τέσσερα με έξι χρόνια αργότερα. Έτσι κάποιος μπορεί να φτάσει στο οριστικό του μέγεθος στα 16 κι άλλος στα 20, αλλά αν η εφηβεία του είχε αρχίσει λίγο αργότερα από τον μέσο όρο, τότε μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται μέχρι ίσως και τα 22.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια της ανάπτυξης το μεγάλωμα πέους αφορά κυρίως τη διάμετρο του και όχι το μήκος του. Δηλαδή ένα σχετικά μικρό πέος σε μήκος θα παραμείνει μικρό, απλά μπορεί να αυξηθεί λίγο σε διάμετρο, το οποίο ίσως είναι και πιο σημαντικό από το μήκος ως προς την ερωτική ικανοποίηση της συντρόφου του.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...