Ένας έξυπνος τρόπος, ακόμα και για …διπλό φλερτ στο γυμναστήριο

Ένας έξυπνος τρόπος, ακόμα και για …διπλό φλερτ στο γυμναστήριο

Στα γυμναστήρια όλοι γνωρίζουμε ότι πολλές φορές γίνεται «παιχνίδι» που φυσικά δεν έχει να κάνει με την προπόνηση! Το γυμναστήριο ευνοεί τέτοιου είδους γνωριμίες και είναι ένας χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να ελιχθούν άνετα και αυτό είναι κάτι που σε συμφέρει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μήπως είναι καιρός να γίνεις επιτέλους «μηχανή» του σέξ!

Ακόμα και αν αυτή που γουστάρεις γυμνάζεται με τη φίλη της (αν γουστάρεις και τη φίλη ακόμα καλύτερα) αλλά πρόσεχε μη τα μπλέξεις!

Ακόμα και αν γυμνάζεται δίπλα σου μπορεί να διστάζει να σου μιλήσει. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει το θάρρος ή ότι δεν ενδιαφέρεται. Ίσως να μη θέλει να δώσει την εντύπωση μιας πολύ έντονης και επιθετικής προσέγγισης, οπότε καλό είναι να κάνεις εσύ την αρχή και μια καλή αρχή είναι να ζητήσεις βοήθεια στα βάρη!

Μη σου φανεί αστείο. Δικαιολογήσου ότι είναι περισσότερο «ψυχολογικό» παρά θέμα δύναμης και μη κολλάς όπως οι περισσότεροι άντρες που συχνά νιώθουν ότι αν πλησιάσουν μια γυναίκα, εκείνη αυτόματα θα αμυνθεί.

Στο γυμναστήριο γενικά είναι κοινωνικά αποδεκτό να ανοίξεις συζήτηση με οποιονδήποτε. Αν μία γυναίκα σε δει να αστειεύεσαι με τους άλλους που γυμνάζονται δίπλα σου θα σε πλησιάσει ευκολότερα ή θα σου δώσει το «σήμα» ότι μπορείς να προσεγγίσεις. Παρακολούθησε μια ομιλητική γυναίκα στο τμήμα της αεροβικής και δες πώς συμπεριφέρεται το ίδιο άνετα σε άντρες και γυναίκες. Είναι ιδιαίτερα ελκυστική η εικόνα.

Τα περισσότερα γυμναστήρια διαθέτουν χώρους όπου μπορείς μετά την άθληση να ξεκουραστείς και να πιεις ένα χυμό. Αποτελεί το ιδανικό μέρος για συζήτηση. Μπορείς απλώς να πλησιάσεις αυτή που σε ενδιαφέρει και να της μιλήσεις!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...