Έτσι μπορείς να πας τζάμπα διακοπές, αλλά θέλει κότσια και …αντοχή!

Έτσι μπορείς να πας τζάμπα διακοπές, αλλά θέλει κότσια και …αντοχή!

Μπορείς να πας τζάμπα διακοπές έστω και την τελευταία στιγμή; Μπορείς είναι η απάντηση, αλλά για να το κάνεις θέλει να έχεις κότσια και …αντοχή στο σεξ!

Όχι δεν σου προτείνουμε να γίνεις επαγγελματίας συνοδός, άλλωστε αυτό θα ήταν παράνομο, σου προτείνουμε να επιδιώξεις μια εφήμερη σχέση με κάποια μόνη που θα θέλει παρέα στις διακοπές και θα έχει φυσικά τα χρήματα να σου καλύψει τα έξοδα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Για να μην την ψάχνεις με το …κυάλι, μάθε τον σωστό τρόπο του έξυπνου φλερτ

Στο σημείο αυτό μπαίνουν τα «κότσια» δηλαδή αν τολμάς να το κάνεις και από την άλλη έρχεται η αντοχή και όχι μόνο στο σεξ, αλλά και στο να κάνεις σεξ με ένα άτομο που το πιθανότερο δεν θα είναι supermodel!

Αν το αποφασίσεις υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα που πρέπει να λύσεις και είναι ότι αν το επιχειρήσεις θα πρέπει να μην εκτεθείς και να μη φανείς λιμάρης ή φτωχομπινές που ψάχνεται για το τζάμπα.

Δηλαδή, θα πρέπει να φέρεις όμορφα τη σχέση και να ξεκαθαρίσεις τα πράματα από την αρχή. Τι εννοούμε με αυτό:

Καμία γυναίκα δεν είναι χαζή, ξέρει ποια είναι και γνωρίζει την εμφάνιση της. Επομένως θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος χωρίς όμως να αποκλείεις τίποτα για το μέλλον. Ξεκάθαρος ότι πάτε μόνο για το σεξ και αν αργότερα προκύψει κάτι άλλο δεν είσαι αρνητικός. Μην το παίξεις λοιπόν αγαπούλας με τεράστιες υποσχέσεις γιατί είναι σίγουρο ότι θα χάσεις.

Όσο για το οικονομικό που είναι και το κρίσιμο, ουδέποτε δεν θα πρέπει να της προτείνεις εσύ να σε πάει διακοπές. Θα πρέπει να το προτείνει εκείνη, όμως εσύ για να πετύχεις τον στόχο σου, θα πρέπει να φέρεις εκεί το θέμα με τρόπο.

Έτσι όταν φτάσει η συζήτηση στις διακοπές, θα πεις πολύ απλά ότι δεν μπορείς να πας. Τότε είναι σίγουρο ότι θα ρωτήσει το γιατί και εσύ θα απαντήσεις ότι δεν περισσεύουν. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να σου προτείνει να τη συνοδεύσεις και να σου καλύψει τα έξοδα.

Αν γίνει αυτό μην απαντήσεις αμέσως θετικά. Κάνε ότι το σκέφτεσαι, αυτό θα σε ανεβάσει στην εκτίμηση της και είναι βέβαιο ότι θα πας τζάμπα διακοπές με τη μοναδική υποχρέωση να προσφέρεις σεξουαλική απόλαυση!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...