Μάθε πως περνάς σαββατοκύριακο μόνος με «φευγάτη» τη παρέα

Μάθε πως περνάς σαββατοκύριακο μόνος με «φευγάτη» τη παρέα

Πολλοί λόγοι σε ανάγκασαν να μείνεις μόνος στη πόλη, αφού δεν μπόρεσες να ακολουθήσεις την παρέα; Μη τρελαίνεσαι! Υπάρχουν τρόποι να οργανώσεις τη ζωή του τριημέρου και έτσι να γεμίσεις άνετα τις ώρες σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι μπορεί να λένε 6 τύποι ανθρώπων όταν έχεις φτιαγμένη και …«μουράτη» μηχανή

Αρχικά δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις χρήμα. Ότι έχεις στο σπίτι σου επαρκούν για φαγητό και κανένα ποτό, έτσι για να περάσεις καλά. Αν είναι να ψωνίσεις, αγόρασε τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς υπερβολές, αφού έτσι και αλλιώς θα είσαι μόνος.

Ετοίμασε μερικά σνακ για αν δεις τους αγαπημένους αγώνες, από ποδόσφαιρο μέχρι και moto gp, προμηθεύσου μπύρες που είναι και φτηνές και έτσι ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σου θα έχει γεμίσει.

Αν δεν σου αρκεί αυτό και δεν είσαι τόσο πολύ φίλων των αθλητικών, νοίκιασε μερικές ταινίες από το βίντεοκλάμπ ή από τη συνδρομητική τηλεόραση, αν είσαι συνδρομητής. Έτσι πάλι θα γεμίσουν αρκετές ώρες της ημέρας. Και σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται σνακ και μπύρα!

Καλά αυτά για κάποιες ώρες της ημέρας. Τις υπόλοιπες;

Το πρωί μια ωραία ιδέα είναι να κάνεις μια μεγάλη βόλτα. Ίσως και λίγο προπόνηση με χαλαρό τρέξιμο ή γρήγορο βάδισμα. Αν η πόλη σου είναι παραθαλάσσια, φτάσε στη θάλασσα και χάζεψε. Άφησε το μυαλό σου να χαθεί και χαλάρωσε. Αν είναι η πόλη σου δεν έχει θάλασσα, περπάτα μέχρι το κοντινότερο άλσος. Και αυτό χαλάρωμα είναι!

Σε κάθε περίπτωση μια μεγάλη βόλτα στη θάλασσα ή στο δάσος θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου ανοίξει και την όρεξη για το μεσημέρι.

Αν πάλι βαριέσαι τη βόλτα, πάρε την μπάλα του μπάσκετ και όρμα στο πρώτο δημοτικό γήπεδο που θα συναντήσεις. Μερικές βολές είναι μια καλή εκτονωτική άσκηση και ίσως βρεις και παρέα. Σίγουρα δεν θα είσαι ο μοναδικός, μόνος άνθρωπος σε όλη την πόλη!

Το μεσημέρι γύρνα σπίτι, ετοίμασε το γεύμα σου, βάλε μια ταινία ή αγώνα και χαλάρωσε. Ένας καλός μεσημεριανός ύπνος θα σε ξεκουράσει. Σκέψου ότι την ξεκούραση την είχες ανάγκη και αν ήσουν με την παρέα σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, τότε σίγουρα δεν θα ξεκουραζόσουν.

Ανάγκη όμως έχεις και τη μοναξιά. Όλοι την έχουμε! Καλές οι παρέες, καλή η πλάκα αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να μένουμε και μόνοι.

Μην αποβλακωθείς με τις ώρες στο Facebook. Μπορεί και να λειτουργήσει αντίθετα βλέποντας τις φώτο από το χαβαλέ που ποστάρουν οι φίλοι σου. Κάνε κάτι το διαφορετικό που είναι ξεχασμένο στις μέρες μας (δυστυχώς) Διάβασε ένα βιβλίο. Είναι μια χαλαρωτική και ενδιαφέρουσα ασχολία που θα σου κρατήσει πολλές ώρες παρέα.

 

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...