Βάλε κρίκους στη προπόνηση σου και δεν θα χάσεις! (Video)

Βάλε κρίκους στη προπόνηση σου και δεν θα χάσεις! (Video)

Αν σου φαίνεται δύσκολο και ακατόρθωτό να ξέρεις ότι δεν είναι! Δεν χρειάζεται να γίνεται αθλητής της ενόργανης, αλλά οι κρίκοι, που είναι ένα από τα βασικά αγωνίσματα της γυμναστικής, αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα για την προπόνηση σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 ζόρικα outdoor προγράμματα που θα εκτινάξουν (Video)

Βαθμός δυσκολίας, μεγάλος, αλλά και τα οφέλη πολλά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι αθλητές της ενόργανης έχουν τα καλύτερα σώματα. Σε όλη τη διάρκεια της άσκησης γυμνάζεται όλο το σώμα. Αν αρπάξεις τους κρίκους και αιωρηθείς θα το διαπιστώσεις. Θέλεις όμως προσοχή και σταδιακές προσεκτικές κινήσεις αλλά και πούδρα για να αντιμετωπίσεις τον ιδρώτα και να μη γλιστρήσεις.

Η ενόργανη δουλεύει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, κάτι που συμβαίνει σε ελάχιστα αθλήματα, αυτό συμβαίνει και με την άσκηση με τους κρίκους.

Άρχισε χωρίς να το ζορίζεις. Προσπάθησε να φέρεις τα πόδια στο κεφάλι και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να γνωριστείς με τους κρίκους. Έπειτα θα κάνεις και άλλα με κορυφαία άσκηση τον «σταυρό» που είναι και η πιο δύσκολη.

Γενικά οι κρίκοι εκτός του ότι γυμνάζουν όλο το σώμα, αποτελούν και μια τέλεια αεροβική προπόνηση και ως διαλλειματική άσκηση καίει πιο αποτελεσματικά το λίπος από το σώμα σου.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...