Πως θα στρώσεις σώμα χωρίς να πας γυμναστήριο (Video)

Πως θα στρώσεις σώμα χωρίς να πας γυμναστήριο (Video)

Το γυμναστήριο κοστίζει. Αν και υπάρχουν προφορές σε κάποιες περιπτώσεις τα χρήματα δεν περισσεύουν, ούτε για τις πιο καλές προσφορές. Βέβαια μπορεί να είσαι από τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι εγκλωβίζονται σε ένα γυμναστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 12 tips για να γίνει ο πραγματικός μάγκας που θέλουν όλες!

Αν συμβαίνει ένα από τα δύο, είναι έγκλημα να απαρνηθείς την άσκηση, αφού μπορείς με κατάλληλη οργάνωση να χτίσεις σώμα χωρίς να πάς γυμναστήριο.

Δες τι γίνεται και πράξε:

1. Τρέξε έξω

Όπου κι αν μένεις, ένα πάρκο κοντά σου θα το έχεις. Αν υπάρχει και δάσος, ακόμα καλύτερα. Όχι μόνο μπορείς να πας για περπάτημα ή jogging αλλά θα «ανοίξεις και τα πνευμόνια» σου.

2. Κάνε ποδήλατο

Επένδυση που σε αποζημιώνει όσο λίγες. Πάρε το ποδηλατάκι σου και άρχισε τις βόλτες βάζοντας έναν στόχο χρονικό και αυξομειώνοντας την ένταση.

3. Γυμνάσου σπίτι

Υπάρχουν πολλά προγράμματα τόσο στις σελίδες του Activeman.gr και φυσικά στο You Tube. Δες τα και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες.

4. Στήσε ένα μικρό φτηνό γυμναστήριο σπίτι σου

Δε χρειάζεται να φτιάξεις ολόκληρο γυμναστήριο στο υπόγειό σου, σαν τους celebrities. Ακεί να έχεις κάποια βασικά όπως στρώμα γυμναστικής, βαράκια και σχοινάκι. Οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητες.

5. Αγόρασε ιμάντες

Οι ιμάντες είναι μια πολύ καλή προπόνηση για το σπίτι ή ακόμα και για έξω, αρκεί να βρεις κάπου να τους στηρίξεις. Δεν κοστίζουν πολύ και σου δίνουν μια πλήρη προπόνηση.

6. Γράψου σε μια ομάδα

Αν σου έχουν λείψει τα χρόνια που έπαιζες volley στην ομάδα το σχολείου, γιατί να μην το ξανακάνεις; Όλο και κάποιος συνοικιακός όμιλος θα έχει ομάδες που παίζουν διάφορα σπορ. Ακόμα μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής του δήμου σου, να γραφτείς στο αθλητικό σωματείο της γειτονιάς σου.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτές είναι οι 6 φυσικές μυρωδιές που… σε «ανάβουν»χωρίς να το καταλάβεις
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιες μυρωδιές σε τραβούν περισσότερο; Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο σέξι μυρωδιές για τους άντρες και... τα αποτελέσματα είναι πιο περίεργα απ’ ό,τι περιμέναμε.