7 θέματα που δεν συζητάμε οι άντρες …ούτε με τον εαυτό μας!

7 θέματα που δεν συζητάμε οι άντρες …ούτε με τον εαυτό μας!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που εμείς οι άντρες δεν τα λέμε …ούτε στον εαυτό μας, πόσο μάλλον στον κολλητό ή στη παρέα. Η δεν τα λέμε ή τα λέμε με μπόλικο ψέμα και μετά κόβουμε τη συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τους 11 τρόπους για να αποφύγεις τη …χυλόπιτα!

Ποια είναι όμως αυτά τα πράγματα;

1. Όταν είσαι ερωτευμένος

Λένε ότι όταν είσαι ερωτευμένος… γελάνε και τα αυτιά σου. Εσύ βέβαια δεν το καταλαβαίνεις και θέλεις να το κρύψεις με κύρια αιτία να γλιτώσεις την καζούρα από τον κολλητό ή την παρέα και φυσικά όταν ο κολλητός ή η παρέα διαπιστώσουν την κατάσταση, εσύ απαντάς: «Ερωτευμένος; Ποιος εγώ…» και κόβεις τη συζήτηση!

2. Όταν σε τρώει η ζήλια

Το ότι οι περισσότεροι άντρες ζηλεύουμε, είτε τις γυναίκες μας, είτε ακόμα και τον κολλητό ή έναν φίλο, είναι γεγονός. Όμως κανένας δεν το παραδέχεται ευθέως και φυσικά οι ατάκες οι ηλίθιες δίνουν και παίρνουν αν η γυναίκα ή ο κολλητός το διαπιστώσουν.

3. Όταν δεν κάνει …κού – κου ο μικρούλης

Είναι κάτι που αποτελεί άκρως απόρρητο θέμα και δεν το συζητάς ούτε με τον ίδιο σου τον εαυτό! Η αστοχία στο σεξ και η αμηχανία με τη γκόμενα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, ωστόσο για σένα αποτελεί μεγάλη ντροπή!

4. Η λέξη απόρριψη είναι άγνωστη

Όταν φας απόρριψη ή κατά το λαϊκότερο «χυλόπιτα» από τη γκόμενα είναι κάτι που δεν το λες! Αν ερωτηθείς λες τη γνωστή ατάκα: «Την βαρέθηκα ρε σύ… και ξέκοψα»!!!

5. Όταν θέλεις να κάνεις πρόταση γάμου!

Είναι κάτι που μέχρι την τελευταία στιγμή ούτε εσύ το πιστεύεις, επομένως δεν το συζητάς ούτε με τον κολλητό του. Απλά και μόνο ένα είδος χαλαρής συζήτησης, όπως για παράδειγμα: «Όταν παντρευτώ θα γίνεις ο κουμπάρος μου;» αλλά μέχρι εκεί.

6. Όταν υπάρχουν βλέψεις και για το ίδιο φύλο

Οι περισσότεροι γκέι είναι απελευθερωμένοι. Ωστόσο εκείνοι που είναι αμφισεξουαλικοί συνήθως το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό απ΄ όλους. Έτσι είναι κάτι που δεν το συζητάς ποτέ!

7. Όταν φας ξύλο!

Μπορεί να είσαι ψηλός και γυμνασμένος, αλλά αν τύχει στην κακιά στιγμή και πέσουν «ψιλές» μπορεί να τις φας! Σε γενικές γραμμές δεν λες τίποτα, αν όμως γίνει αντιληπτό (κανένα μαυρισμένο μάτι πχ) τότε ποτέ δεν λες ότι τις έφαγες, απλά λες τι έριξες στον άλλον… αν έριξες!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...