Δες τι γίνεται όταν ο σκύλος σου πάει για …ψώνια! (Video)

Δες τι γίνεται όταν ο σκύλος σου πάει για …ψώνια! (Video)

Όταν «στέλνεις» τον σκύλο σου να ψωνίσει… φυσικά δεν πάει μόνος του. Είσαι εσύ μαζί του, αλλά πάντα δεν αποφασίζεις μόνος σου, αφού καλό θα είναι να δεις τι του αρέσει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 tips για να απολαύσει και ο σκύλος το ταξίδι με το αυτοκίνητο

Πολλοί θεωρούν ότι στα σκυλιά αρέσουν τα πάντα, όμως δεν είναι έτσι. Τα σκυλιά είναι επιλεκτικά, όσο μικρά και αν είναι και θα το διαπιστώσεις αν τον αφήσεις μόνο του στο petshop να διαλέξει πραματάκια, ακόμα και τροφή.

Για να γίνει αυτό βέβαια, το petshopθα πρέπει να είναι άνετο και προσεγμένο και το ThePetMart είναι!

To Activeman.gr πήγεστο PetMartκ αι κατέγραψεπως «ψωνίζει» ένα κουτάβι μόλις τριών μηνών, που όπως είναι φυσικό θέλει την δική του «προίκα».

Το The Pet Mart φέρνει τη διαφορά στο χώρο των petshop και η διαφορά έχει να κάνει με τους άνετους και διαδραστικούς χώρους του καταστήματος, όπου μπορείς να το επισκεφθείς μόνος σου ή με το αγαπημένο σου σκύλο ή γάτα ή όποιο άλλο κατοικίδιο.

Το νέο pet shop «THE PET MART « στηΛεωφ. Γεωργικής Σχολής 8, είναι πράγματι εντυπωσιακό. Ένα κατάστημα πρότυπο που άνοιξε τις πόρτες του, για να προσφέρει μία συναρπαστική και νέα εμπειρία αγορών σε ότι αφορά το αγαπημένο σου κατοικίδιο.

Μέσα από ένα φιλικό και υψηλής αισθητικής περιβάλλον διαφορετικό από όλα τα άλλα οι άνθρωποι του ThePetMart θέλουν να προσφέρουν την διάδραση, την μοναδική επιλογή τροφών και προϊόντων και αξιόπιστες συμβουλές για τους αγαπημένους σου φίλους.

Είτε έχεις σκύλο, είτε γάτα, είτε πουλί ή ότι άλλο κατοικίδιο θα βρεις ότι ακριβώς χρειάζεται το αγαπημένο σου pet.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 8, τηλέφωνο: 231 047 3728

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...