Το καλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα είναι το Grand Hotel Palace

Το καλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα είναι το Grand Hotel Palace

Το Χρυσό Βραβείο Καλύτερου Συνεδριακού Ξενοδοχείου στην Ελλάδα -Best Greek M.I.C.E. City Hotel στα Greek Hospitality Awards 2017, απέσπασε το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, γεγονός που ανακοίνωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Παναγιώτης Ζελελίδης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 τρόποι να απολαύσεις ένα burger χωρίς να επιβαρύνεις τη διατροφή σου! (Video)

Παράλληλα το ξενοδοχείο απέκτησε μέσα στο 2017 την ανώτατη πιστοποίηση που υπάρχει για τις διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής των επισιτιστικών τμημάτων ISO 22000.
Μέχρι στιγμής το Grand Hotel Palace, που σημειωτέων άρχισε τη λειτουργία του σχεδόν με την έναρξη της κρίσης, μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους, φιλοξένησε πάνω από 20 συνέδρια, πανελλήνια, διεθνή και ένα παγκόσμιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθαν στη Θεσσαλονίκη επισκέπτες από 50 χώρες.

Σε εκδήλωση που έγινε στο Grand Hotel ο κ. Ζελελίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα εξής:

Κάποια πράγματα δεν τα βλέπεις εντελώς επιχειρηματικά. Η περιβαλλοντική ευαισθησία μας οδήγησε να επενδύσουμε στην πράσινη φιλοξενία. Εχουμε αναπτύξει διαδικασίες για την προστασία του περιβάλλοντος και έως το τέλος του χρόνου θα λάβουμε την περιβαλλοντική πιστοποίηση από διεθνή φορέα.
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρουμε εξοπλισμό σε διάφορα ιδρύματα, σχολεία, νοσοκομεία καθώς και χορηγίες σε οργανισμούς όπως η ΔΕΘ, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Ολυμπιακό Μουσείο, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Υποστηρίζουμε και ενισχύουμε με διάφορους τρόπους την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πολλών φιλανθρωπικών σωματείων.

Ο τουρισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πολιτισμό. Ενώ όμως ο τουρισμός είναι οικονομικό μέγεθος που μετράει αφίξεις, απασχόληση, συνάλλαγμα, κλπ, ο πολιτισμός εμπεριέχει αξίες και άυλα αγαθά που έχουν άλλη διάσταση από την καθαρά οικονομική. Ως ελάχιστη συμμετοχή μας στη συγχώνευση αυτών των δύο, προσφέρουμε μία νέα υπηρεσία. Παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους να επιλέξουν ένα από τα 100 Καλύτερα Βιβλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας των τελευταίων δύο αιώνων, όπως αυτά αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 120 συγγραφείς.

Δημιουργήσαμε ενιαίο τμήμα πωλήσεων Grand Hotel Palace και Mediterranean Palace Hotel και ανανεώσαμε την εταιρική μας εικόνα με το νέο brand name ΤΗΕ LUXURY HOTELS.

Με τον τρόπο αυτό εταιρεία μας, η οποία λειτουργεί από το 1997 και σήμερα κατέχει την πρώτη θέση στην ξενοδοχειακή αγορά της Θεσσαλονίκης διαθέτοντας 800 κλίνες κατηγορίας 5* και 21 αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, απέκτησε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη προσέγγιση της τουριστικής αγοράς, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους πελάτες αλλά και στους συνεργάτες μας. Σας θυμίζω ότι στις 9 Δεκεμβρίου 2017 το Mediterranean Palace Hotel συμπληρώνει και γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Κράτησα για το τέλος την πιο σημαντική μας επιτυχία. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας ανεβάζοντας το σύνολο των τακτικών-έκτακτων υπαλλήλων σε 210. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση. Η προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή της Εταιρείας. Η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και πάγια επένδυση.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η πρόβλεψη για το 2018 είναι εξίσου ενθαρρυντική και ταυτόχρονα να τονίσω τα 3 συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας, που είναι :

- Το ανθρώπινο δυναμικό μας
- Τα ιδιόκτητα ακίνητα
- Ο μηδενικός τραπεζικός δανεισμός.

Μαζί με όλα τα στελέχη του Grand Hotel Palace σας εύχομαι να περάσετε μία όμορφη βραδιά και να απολαύσετε τις ιδιαίτερες δημιουργίες του executive chef Βασίλη Τσόντζου που ετοίμασε ειδικά για εσάς.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...