Αν η Δευτέρα δεν …ξύπνησε καλά, κάνε το πείραμα την Τρίτη και ξύπνα όμορφα!

Αν η Δευτέρα δεν …ξύπνησε καλά, κάνε το πείραμα την Τρίτη και ξύπνα όμορφα!

Αν αυτό το πρωινό της Δευτέρας, δεν πήγε και πολύ καλά τότε πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις για να το διορθώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 σημεία που σου δείχνουν αν είσαι ισχυρός χαρακτήρας!

Έτσι λοιπόν κάνε το πείραμα το επόμενο πρωί, την Τρίτη δηλαδή. Φρόντισε λοιπόν να μην σηκωθείς αμέσως από το κρεβάτι. Κάνε ένα πείραμα… Πέτα τα σκεπάσματα και μείνε ανάσκελα για μερικά λεπτά κοιτώντας το ταβάνι του δωματίου. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα ξανακοιμηθείς, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σου κάνει καλό…

Γιατί θα σου κάνει καλό; Επειδή το μυαλό σου θα αρχίσει να λειτουργεί σταδιακά… Ακόμα και να έχεις αργήσει να ξυπνήσει, κάνε το πείραμα, άλλωστε τι είναι τρία λεπτά μπροστά στην καθυστέρηση; Αν άργησες 10 ή 20 λεπτά τα τρίλεπτο δεν θα γίνει αντιληπτό από κανέναν όμως θα σου κάνει καλό.

Θα σου κάνει καλό γιατί το μυαλό σου ξυπνώντας σταδιακά θα βάλει σε τάξη ότι έχεις να κάνεις στη συνέχεια. Θα χαλαρώσεις και μέσα σε τρία λεπτά θα σκεφτείς πως θα τακτοποιήσεις τις ημερήσιες υποχρεώσεις σου. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Άσε το μυαλό σου να δουλέψει, χωρίς άγχος και θα δεις ότι το παζλ μιας δύσκολης ημέρας θα συμπληρωθεί από μόνο του.

Θα έχεις βάλει τα πράγματα σε μια σειρά πριν ακόμα αρχίσει η μέρα και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι έτοιμος για κάθε ανατροπή του προγράμματος σου.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...