Αν αγαπάς τα γκάζια μάθε γιατί πρέπει να κάνεις καρτ (Video) [VIDEO]

Αν αγαπάς τα γκάζια μάθε γιατί πρέπει να κάνεις καρτ (Video) [VIDEO]

Το καρτ σου φαίνεται παιχνίδι του λούνα παρκ; Αν έτσι νομίζεις τότε καλό θα είναι να δοκιμάσεις να κάνεις και είναι βέβαιο ότι θα αναθεωρήσεις την άποψη σου και θα θυμηθείς αυτό το άρθρο.

Και σου το λέμε αυτό επειδή το Activeman.gr πήγε στο DrivePark, την πίστα καρτ της Θεσσαλονίκης στο Νέο Ρύσιο και διαπίστωσε ότι αν αγαπάς τη ταχύτητα τότε το καρτ είναι ιδανικό για σένα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο μάγκας είσαι για να drift-αρεις; (Video) 

«Είναι σα μικρογραφία της F1» σχολίασαν οι άντρες της παρέας που ακολούθησε το Activeman.grστο DrivePark, ενώ οι γυναίκες εντυπωσιάστηκαν από την εμπειρία! Μάλιστα οι άντρες αποκάλυψαν ότι με αυτή την εμπειρία εκτονώνεσαι οδηγικά και δεν βγάζεις αυτό το αίσθημα στους δημόσιους δρόμους.

Για να κάνει κάποιος καρτ είναι πολύ εύκολο. Απλά παίρνει το αυτοκίνητο, τη μηχανή του ή ακόμα και το λεωφορείο, πάει στο Ρύσιο στη πίστα και εκεί υπάρχουν οι άνθρωποι που θα τον καθοδηγήσουν. Υπάρχουν και καρτ που νοικιάζονται ενώ οι άνθρωποι της πίστας προσφέρουν και το κράνος που απαιτείται. Βέβαια αν είσαι μηχανόβιος φοράς το δικό σου, αν θέλεις!!!

Με το καλωσόρισμα στη πίστα υπάρχει ενημέρωση από το προσωπικό μέχρι να ανέβεις στο καρτ και να αρχίσεις τις γύρες για να αισθανθείς κάτι από Χάμιλτον ή Φέτελ και δεν υπερβάλουμε αφού το καρτ ήταν και είναι το πρώτο στάδιο για όλους τους πιλότους της F1.

«Νιώθεις την αίσθηση των “G”» σχολίασε ένας από τους φίλους της παρέας και συμφώνησαν οι υπόλοιποι στη συζήτηση που ακολούθησε στον όμορφο χώρο του καφέ με θέα τη πίστα, το αεροδρόμιο και όλη τη πόλη.

Δες στο βίντεο πως γίνεται όλη η διαδικασία αν θελήσεις να πας στο DriveParkκαι να δοκιμάσεις τις οδηγικές σου ικανότητες στη πίστα.« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...