Δες τι έγινε τελικά με τον μικρό οπαδό της Ferrari (Video)

Δες τι έγινε τελικά με τον μικρό οπαδό της Ferrari (Video)

Δες τι έγινε με τον μικρό οπαδό της Ferrari ο οποίος στο χθεσινό gp της Ισπανίας ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τη σύγκρουση του Kimi Raikkonen στα πρώτα μέτρα του αγώνα.
Η κάμερα «έπιασε» τον πιτσιρικά να κλαίει γοερά στη θέα της κατεστραμμένης Ferrari του Kimi, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η θεαματική νίκη Χάμιλτον και μια φωτογραφία …χίλιες λέξεις!

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας τον εντόπισαν άμεσα έπειτα από παράκληση του οδηγού τους και τον συνόδεψαν έως το γκαράζ για να συναντήσει τον ήρωά του.
Ο οδηγός της Ferrari που έμεινε εκτός αγώνα από τον πρώτο κιόλας γύρο, έπειτα από την επαφή που είχε με τους Valtteri Bottas και Max Verstappen ειδοποιήθηκε από το επιτελείο της Ferrari και παρά την άτυχη στιγμή που είχε στον αγώνα, αποφάσισε να συναντήσει τον μικρό.

Ο Raikkonen τον περίμενε στην αίθουσα υποδοχής, με τον σκηνοθέτη να έχει εστιάσει πάνω τους σε ζωντανή σύνδεση. Ο μικρός Τόμας ήταν τρισευτυχισμένος στο πλάι του Kimi, παίρνοντας ως δώρο διάφορα αναμνηστικά και πολλές φωτογραφίες.

Μάλιστα, ο Φινλανδός «έσκασε» και ένα μικρό χαμόγελο, κάτι το οποίο βλέπουμε σπάνια να συμβαίνει και γι αυτόν τον φωνάζουν και Iceman!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...