Δες πως μια Mercedes παίρνει μοτέρ AMG V8

Δες πως μια Mercedes παίρνει μοτέρ AMG V8

Είναι τάση με απήχηση που διαρκώς μεγαλώνει, να διατηρείς το κλασσικό σου αυτοκίνητο σε εμφάνιση, ενώ τα μηχανικά του μέρη να είναι σύγχρονα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η –κούκλα- W111 Coupe, με το μοτέρ και όχι μόνο από την Mercedes SLK 55 AMG.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κουρσεβέλ: Δες την πολυτελή εμπειρία στην καρδιά των Άλπεων με άρωμα ελληνικό!

Εταιρείες όπως είναι η Singer και η Icon, είναι υπεύθυνες για την επιθυμία μας να έχουμε ένα παλιό αυτοκίνητο. Ένα παλιό αυτοκίνητο με μηχανικά μέρη από σύγχρονο αντίστοιχο. Έχουμε δει στο παρελθόν διάφορες περιπτώσεις που μας έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα.

Αυτή εδώ που μας τράβηξε την προσοχή, είναι βασισμένη σε μια W111 Coupe. Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στην παραγωγή από το 1961 έως και το 1971 και μετά από αρκετή φρτοντίδα, βρέθηκε να έχει μοτέρ V8 από SLK 55 με 360 ίππους.

Φυσικά η μετατροπή δεν σταματά στον κινητήρα αφού ολόκληρο το αυτοκίνητο έχει υποστεί φρεσκάρισμα και είναι πρακτικά σαν καινούργιο, με όλες του τις λεπτομέρειες φροντισμένες στο έπακρο. Το δερμάτινο σαλόνι έχει ανανεωθεί, ενώ και το αμάξωμα έχει περάσει από όλα τα στάδια της φανοποιείας προκειμένου να γίνει καινούργιο.

Εκτός από τον κινητήρα και τα φρένα του αυτοκινήτου, όλα τα υπόλοιπα μέρη έχουν διατηρηθεί στις προδιαγραφές του εργοστασίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τυχερός ιδιοκτήτης, πληρώνοντας το τίμημα των 400.000 ευρώ περίπου, αγοράζει και το δικαίωμα να ζητήσει από την εταιρεία την επαναφορά του αυτοκινήτου σε πλήρως εργοστασιακή μορφή.

ΠΗΓΗ: Rerportplus.gr

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...