Μεγάλα ονόματα του fitness στο Μεσογειακό WFF το Σάββατο στο Βελλίδειο

Μεγάλα ονόματα του fitness στο Μεσογειακό WFF το Σάββατο στο Βελλίδειο

Μεγάλα ονόματα του fitness θα μετάσχουν στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα WFF που θα γίνει το Σάββατο 20 Μαίου στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη και θα συναγωνιστούν με τους Έλληνες πρωταθλητές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή της τουρκικής ομάδας που έχει ως επικεφαλής τον πρόεδρο της WFF Τουρκίας, Rıfkı Versus Karatas, ο οποίος είναι 64 ετών, έχει πολλές παγκόσμιες διακρίσεις και συνεχίζει να αγωνίζεται. Φυσικά έχει δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνιστεί και στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης μαζί με την υπόλοιπη Τουρκική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 διαχρονικά ερωτήματα για το σώμα βρήκαν απάντηση

Άλλη δυνατή ομάδα που θα μετάσχει στους αγώνες είναι η Bdk Mostar από τη Βοσνία ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Nina Keck από την Ελβετία.

Μάλιστα έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες και από την υπόλοιπη Ευρώπη οι οποίοι θα μετάσχουν στο International Gran Prix που θα διεξαχθεί παράλληλα με τους Μεσογειακούς.

Οι αποστολές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να φτάσουν αύριο (Παρασκευή) με την διοργάνωση να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα WFF θα μετέχουν δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα, αφού οι αγώνες αυτοί αποτελούν και πρόκριση για το Word NABBA που θα γίνει στη Ρωσία 17 Ιουνίου και το Universe της WFF που θα γίνει στη Βραζιλία 24 Ιουνίου.

Μερικές από τις συμμετοχές που ανακοινώθηκαν είναι των αθλητών Δημήτρη Κασάμπαλη από τη Κομοτηνή, των Βασίλη Βλάχο και Στέλιο Κυρόγλου από τη Νάουσα. (Συνημμένα φωτογραφικό υλικό), αλλά και του Νίκου Παλαμάρα, πρωταθλητή Fitness από τη Θεσσαλονίκη.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 3 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 10 το βράδυ του Σαββάτου.

Στα πλαίσια των αγώνων, το ίδιο σαββατοκύριακο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυμναστηρίουχων διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για όλους και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Βορείου Ελλάδος θα διοργανώσει την ετήσια συνέλευση και τις εκλογές.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...