Δες τι γίνεται στο μεγάλο show της μοτοσικλέτας στη Θεσσαλονίκη (Video)

Δες τι γίνεται στο μεγάλο show της μοτοσικλέτας στη Θεσσαλονίκη (Video)

Το περίπτερο της Yamaha με τη Μ1 του ζωντανού θρύλου του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι, ήταν φυσικό να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα ακόμα και των πιο πιστών οπαδών της Honda και όλα αυτά στο SMF Moto Show της Θεσσαλονίκης.

Διάβασε ακόμα: Δείτε τι έγινε στη μεγάλη μοτοβόλτα (Video)

Εκεί όπου συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον των φίλων της μοτοσικλέτας σε μια έκθεση που πραγματικά φέτος εντυπωσιάζει, όχι μόνο με τις μηχανές του Ρόσι και του Μαρκέθ αλλά και πολλά νέα μοντέλα, , λάστιχα, αξεσουάρ, εξοπλισμό και ότι άλλο μπορεί να απαιτεί ο κάθε συνειδητοποιημένος μηχανόβιος.

Η φετινή SMF Moto Show δεν μοιράζεται τον χώρο της με αυτοκίνητα, αλλά είναι μόνη και μεγαλύτερη από πέρσι, γεγονός που ικανοποίησε τους επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι τις δύο πρώτες μέρες.

Το Activeman.gr βρέθηκε στην SMF Moto Show και κατέγραψε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το Σαββατοκύριακο οι πύλες της SMF Moto Show ανοίγουν στις 10:00 και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 21:00.

Στα event υπάρχουν Free Style Show, Trials Show με τον Λευτέρη Πίππο και ακροβατικά με τους Έλληνες κασκαντέρ SXS. Επίσης, θα γίνουν κληρώσεις των σκούτερ που κάνει δώρο το Mr. KTEO.

Όσοι επισκεφθούν την έκθεση το σαββατοκύριακο θα μπορούν να κάνουν test rides, από διάφορες εταιρίας αλλά να θαυμάσουν και πάνω από 60 custom μοτοσυκλέτες της CAFE RACE CULT.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...