Εξορμήσεις για motocross οργανώνει νέα διαδικτυακή πλατφόρμα

Εξορμήσεις για motocross οργανώνει νέα διαδικτυακή πλατφόρμα

Ένα μεγάλο πρόβλημα των φίλων του motocross έρχεται να λύσει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που ετοιμάζεται και θα αναρτηθεί τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ετοιμάζεται νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για μοναδικές ποδηλατικές εξορμήσεις!

Η πλατφόρμα αυτή υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα των φίλων του motocross, που έχει να κάνει κυρίως με τη μεταφορά της μοτοσικλέτας, αλλά και με την οργάνωση της εξόρμησης σε πίστες αρχικά στη βόρεια Ελλάδα, κάτι που συνήθως και λόγω εξόδων, περιορίζει τους φίλους του σπορ σε πίστες κοντά στον τόπο διαμονής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Activeman.grη Greek Travel Services ετοιμάζει το σχετικό projectγια ολιγομελή γκρουπ φίλων ή ζευγαριών που το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμπληρώσουν τις προτιμήσεις τους στη σχετική φόρμα που θα βρίσκεται στη νέα διαδυκτιακή πλατφόρμα.

Η Greek Travel Services έχειφροντίσει στη φόρμα να περιλαμβάνονται πίστες αλλά και ελεύθερες διαδρομές motocrossσε όλη την Ελλάδα με επιλογές καταλυμάτων, διατροφής, περιηγήσεων ή άλλων δραστηριοτήτων στη περιοχή της πίστας ή των ελεύθερων διαδρομών, αναλαμβάνοντας φυσικά και τη μεταφορά από την αρχή και σε όλα τα στάδια της εξόρμησης.

Οι μοτοσικλετιστές δεν θα χρειάζεται να μεταφέρουν τη μοτοσικλέτα τους, ούτε κράνη ή φόρμες, αφού στη Θεσσαλονίκη που είναι η έδρα της εταιρίας, θα τους περιμένουν μοτοσικλέτες γνωστής εταιρίας που πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoCross καθώς και ο πλήρης εξοπλισμός.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...