Τι συμβαίνει με τη Yamaha;

Τι συμβαίνει με τη Yamaha;

Τη στιγμή που η Honda δεν είναι και στα καλύτερα της, με την τρέλα του Μαρκεθ να τη σώζει, με τη Ducatiμε τον Ντοβιτσιοζό, να ψάχνει να βρει αυτό το «κάτι» για να κερδίσει το πρώτο της παγκόσμιο μετά από πολλά χρόνια, η Yamaha, φαίνεται ότι για ακόμα μια χρονιά χάνει το παιχνίδι!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 28 πράματα για το σεξ που δεν γνωρίζεις!

Κάποιοι θα έλεγαν ότι την χτύπησε το «κακό το μάτι» και ίσως έτσι είναι, αφού στη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έχασε τον Ρόσι. Όμως υπάρχει ο Βινιάλες που θα μπορούσε να σώσει τη τιμή της ομάδας, χαρίζοντας της ένα παγκόσμιο τίτλο, όμως ο ισπανός οδηγός, εδώ και αρκετούς αγώνες φαίνεται ότι κάνει αγώνες συντήρησης με αποκορύφωμα αυτόν στο Mizanoπου έχασε όχι μόνο την ευκαιρία να βγει πρώτος, εκκινώντας από την pol, αλλά έχασε και μια θέση στο βάθρο.

Αφήνοντας τη σοβαρή παράμετρο της απώλειας του Ρόσι, ας θυμηθούμε τις γκρίνιες των οδηγών της ομάδας που συχνά παραπονιόνταν ότι δεν μπορούσαν να βρούνε τα «πατήματα» της M1 και άλλα που έχουν να κάνουν με την οδήγηση της μηχανής, που ειδικά φέτος είναι αρτιότερη από ποτέ.

Αυτά τα σημεία που από τους περισσότερους περνούν ίσως απαρατήρητα προκαλούν ερωτηματικά για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τώρα μάλιστα προστέθηκε και ένα ακόμα πρόβλημα. Αυτό του Ρόσι που όπως φαίνεται θα αργήσει αρκετά να επανέλθει. Από την άλλη, αν και δεν συζητείται δημοσίως υπάρχει και το θέμα της συνέχισης του συμβολαίου του Ρόσι, αφού έχει υπογράψει για έναν συν έναν χρόνο.

Τώρα το βάρος όλο καλείται να το σηκώσει ο Βινιάλες που βρίσκεται στη τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και σε απόσταση «αναπνοής» από τους Μαρκέθ και Ντοβι που ισοβαθμούν.

Ο νεαρός Ισπανός έχει τα προσόντα να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα, όμως το ερωτηματικό είναι αν η κατάσταση που επικρατεί και όπως φαίνεται σιγοβράζει στο τιμ της Yamaha θα του το επιτρέψει!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...