Μάθε πως γίνεται να είσαι και κουστουμάτος και μηχανόβιος!

Μάθε πως γίνεται να είσαι και κουστουμάτος και μηχανόβιος!

Έχεις μηχανή και όχι σκούτερ και η δουλειά σου απαιτεί «κώδικα ντυσίματος» δηλαδή κοστούμι και γραβάτα. Πως μπορεί όμως να συνδυαστεί μηχανή με γραβάτα και κοστούμι χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις σκούτερ ή να πηγαίνεις με το λεωφορείο;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο γυμνός αστράγαλος είναι must και τον χειμώνα

Αν είσαι από εκείνους που παίρνεις το λεωφορείο επειδή θεωρείς ότι δεν μπορείς να καβαλήσεις τη μηχανή σου με το κοστούμι και να πας στη δουλειά, τότε θα πρέπει να μάθεις ότι υπάρχει λύση. Και η λύση δεν είναι να αγοράσεις και ένα σκούτερ που θα το καβαλάς μόνο στο δρόμο για τη δουλειά και φυσικά λύση δεν είναι να δώσεις τη μηχανή σου για ένα σκούτερ.

Το καλοκαίρι τα πράματα είναι σχετικά εύκολα, φοράς το κοστούμι σου, το κράνος καβαλάς τη μηχανή και πας. Τι γίνεται όμως τον χειμώνα;

Μία λύση βέβαια θα ήταν να πηγαίνεις στη δουλειά με τα κανονικά σου ρούχα και να βάζεις το κοστούμι εκεί, όμως στη χώρα μας τέτοιες προβλέψεις σε ελάχιστες επιχειρήσεις υπάρχουν, επομένως είναι μονόδρομος να φοράς το κοστούμι από το σπίτι.

Τι μπορείς να κάνεις;

Το σακίδιο ή η μπαγκαζιέρα βοηθάει πολύ. Βάζεις λοιπόν το σακάκι προσεκτικά τυλιγμένο μέσα στην ειδική θήκη, σε ένα από τα δύο, φοράς το μπουφάν σου και αλλάζεις πριν μπεις στο γραφείο.

Από τη άλλη για να προστατεύσεις το παντελόνι σου, μπορείς να φορέσεις ένα ελαφρύ αδιάβροχο, είτε βρέχει, είτε όχι.

Όπως και να έχει, μπορεί να ακούγεται λίγο ταλαιπωρία, αλλά μπορείς να είσαι και κουστουμάτος και μηχανόβιος!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...