Ετοιμάζεται νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για μοναδικές ποδηλατικές εξορμήσεις!

Ετοιμάζεται νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για μοναδικές ποδηλατικές εξορμήσεις!

Αν είσαι λάτρης του ποδηλάτου και των ποδηλατικών διαδρομών στη πανέμορφη φύση της χώρας μας, αλλά διστάζεις, λόγω κόστους και ταλαιπωρίας να εξορμήσεις και να γνωρίσεις νέα μέρη, τότε θα βρεις τη λύση από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η απόλυτη πρόταση για αξέχαστες βουτιές στη Χαλκιδική (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Activeman.gr ετοιμάζεται μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για ολιγομελής παρέες ή και ζευγάρια που θα μπορούν να εξορμούν και να απολαμβάνουν επιλεγμένες ποδηλατικές διαδρομές έχοντας καλυμμένη τη μεταφορά, τη διαμονή, δράσεις και γενικά όλη την υποστήριξη. Το μόνο που μένει είναι να έχετε έτοιμα τα ποδήλατα και αν δεν θέλετε να τα μεταφέρετε θα υπάρχει και η δυνατότητα διάθεσης ποδηλάτων.

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα ανήκει στο τουριστικό γραφείο Greek Travel Services της Θεσσαλονίκης και θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εντός του Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμη η διαδυκτιακή πλατφόρμα, όπου οι παρέες θα μπορούν να σχεδιάζουν την εξόρμηση από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τις διαδρομές που θέλουν, τα καταλύματα, τα φαγητά, τη διασκέδαση και ότι άλλο θα ήθελαν για να περάσουν ένα activeποδηλατικό ταξίδι.

Για τον λόγο αυτόν το Greek Travel Services έχει εξοπλιστεί κατάλληλα αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των ατόμων αλλά και των ποδηλάτων και την οργάνωση όλης της εξόρμησης.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...