Μάθε τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι έτοιμος για γάμο!

Μάθε τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι έτοιμος για γάμο!

Όλοι μπορεί να σου λένε ότι μεγάλωσες, ότι πέρασες τα 30 και είναι καιρός να βρεις μια κοπέλα να …αποκατασταθείς. Μπορεί να έχουν δίκιο, όμως για να κάνεις το μεγάλο βήμα και να μπεις σε modeαναζήτησης συζύγου, πρέπει να αισθάνεσαι και εσύ έτοιμος για να το κάνεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως ένας μαξιλαροπόλεμος μπορεί να σας απογειώσει ερωτικά!

Δες λοιπόν επτά σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι έτοιμος για γάμο:

1. Η πιο σημαντική σχέση αυτή τη στιγμή στη ζωή σου είναι η σχέση σου με την ομάδα σου. Μόλις βγαίνει κάτι νέο σε …είδηση, εκείνη απλά δεν υπάρχει!!!

2. Δυσκολεύεσαι να πάρεις απόφαση τι φαγητό θα παραγγείλεις απόψε. Αν δεν μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου πως θα φροντίσεις και την σχέση σας;

3. Στέλνεις κάθε Σάββατο μεθυσμένα μηνύματα στην μητέρα σου ή στην αδερφή σου αντί στη κοπέλα σου. Μάλλον δεν είσαι ακόμα έτοιμος να αφήσεις στο παρελθόν τα πολλά ξενύχτια.

4. Νευριάζεις που εκείνη δεν έχει βάλει στο προφίλ της στα socialmedia ότι είναι σε σχέση μαζί σου. Αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ξέρεις ακόμα πως η αγάπη δεν φαίνεται διαδικτυακά.

5. Δεν είσαι έτοιμος να διαθέσεις τόσα χρήματα όταν ο μισθός σου δεν ξεπερνάει τον βασικό.

6. Δεν την έχεις αποθηκευμένη στο κινητό σου στις ταχείες κλήσεις.

7. Όταν κανονίζεις μήνες πριν με τους φίλους σου που θα πάτε διακοπές ενώ με τη φίλη σου το αφήνεις τελευταία στιγμή. Δεν σε νοιάζει και τόσο...

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...