Ο άντρας που μαγειρεύει… είναι sexy!

Ο άντρας που μαγειρεύει… είναι sexy!

Αυτό επιβεβαιώνει επιστημονική έρευνα που διεξήχθη στην Αυστραλία. Οι γυναίκες «ανάβουν» όταν σε βλέπουν να μαγειρεύεις για χάρη τους. Την έρευνα –να το πούμε κι αυτό- χρηματοδότησε εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών, όμως οι ερευνητές δηλώνουν με το χέρι στην καρδιά ότι δεν μαγείρεψαν τα στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 6 μηνύματα που δεν πρέπει ποτέ να στείλεις αν θέλεις να την κερδίσεις

Τι λένε αυτά; Έχουμε και λέμε:

Οι άντρες είναι πολύ πιο ελκυστικοί στις γυναίκες όταν μαγειρεύουν, παρά όταν κάνουν οποιαδήποτε άλλη πολύ πιο βαριά οικιακή εργασία.   Οι γαργαλιστικές μυρωδιές από την κουζίνα –και ναι, ο καφές μετράει- αποτελούν πολύ πιο ισχυρό αφροδισιακό για τις γυναίκες από τα λουλούδια και άλλα, ενδεχομένως πιο ακριβά, δωράκια.
Οι γυναίκες είναι πρόθυμες να… επιβραβεύσουν ακόμα και την πιο αποτυχημένη προσπάθεια ενός άντρα στην κουζίνα, χωρίς σχόλια και διαμαρτυρίες. H παραμικρή επίδειξη δημιουργικότητας τις… βγάζει από τα ρούχα τους, με την καλή έννοια, και εκτοξεύει τη λίμπιντο.

Οι μικρές κρίσεις που αποτελούν το αλατοπίπερο της ζωής κάθε μάγειρα, είναι απίστευτα διεγερτικές, υπό τον όρο βεβαίως, ότι αντιμετωπίζονται με χιούμορ και ψυχραιμία. Αλίμονο στον άντρα που θα πάθει υστερία επειδή έκαψε τα αυγά. Όμως, εκείνος που θα αντιμετωπίσει με σθένος το γεγονός ότι η τελευταία φέτα από το ψωμί έγινε κάρβουνο, είναι εκείνος στο οποίο θα παραδοθεί η γυναίκα… αμαχητί.

Και το κυριότερο; Η ιδέα ότι ο άλλος κοπιάζει για την καλοπέρασή της, είναι ικανή να κάνει μια γυναίκα πραγματικό πύραυλο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...