Οι singlesαποφάνθηκαν: Αυτές είναι οι πιο ξενέρεωτεςκινήσεις στο σεξ

Οι singlesαποφάνθηκαν: Αυτές είναι οι πιο ξενέρεωτεςκινήσεις στο σεξ

Κανείς δεν θέλει να έχει τη φήμη ότι είναι κακός στο κρεβάτι. Ευτυχώς, μία έρευνα δείχνει ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να αποφύγεις, προκειμένου να κάνεις μεγάλη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 + 8 top ερωτικές φαντασιώσεις για να πάρεις …ιδέες!

Η Match.com, μία από τις μεγαλύτερες σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες ραντεβού στον κόσμο, κυκλοφόρησε το ετήσιο SinglesinAmerica, μία μελέτη, στην οποία ρωτήθηκαν πάνω από 5.000 singles ηλικίας 18 και άνω για κάθε πτυχή της ρομαντικής ζωής τους. Ενώ υπήρχαν πολλά διασκεδαστικά στατιστικά στοιχεία που βγήκαν στη φετινή έκδοση, ένα γεγονός ξεχώρισε: μερικοί από εμάς δυσκολεύουν το σεξ.

Στην έρευνα, η Match.com ρώτησε μεμονωμένους ανθρώπους ποιες ήταν οι μεγαλύτερες "κόκκινες κάρτες" τους κατά τη διάρκεια του σεξ - τα πράγματα, δηλαδή που είναι πιθανότερο να τους κάνουν να πουν κακό ένα σεξ. Το 82% των singles δήλωσε ότι "η υπερβολική συζήτηση" ήταν ο πιο γρήγορος τρόπος για να βαθμολογηθεί το σεξ ως κακό, ακολουθούμενο από "κανένα πάθος" στο 74%, "δεν κουνιέται ή κουνιέται λίγο" στο 63% και τελικά ένα κακό φιλί στο 62%.

Ποιο είναι το αντίθετο από κάποιον που μιλάει πάρα πολύ, δεν κινείται και δεν είναι παθιασμένος; Η μελέτη είχε κάποια εικόνα για το τι κάνει καλό ένα σεξ.

Ένα συντριπτικό 83% των singles "θεωρούν έναν ενθουσιώδη σύντροφο και που νοιάζεται" ως το νούμερο ένα για καλό σεξ. Ο δεύτερος πιο σημαντικός δείκτης καλού σεξ, σύμφωνα με την έρευνα, ήταν η επικοινωνία, στο 78%, και τα "καλά φιλιά" ήρθαν στην τρίτη θέση στο 76%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες αποτελούν μέρος ενός συνόλου. Τα δεδομένα δείχνουν ότι στην ιδανική περίπτωση, για να κάνεις καλό σεξ, θα πρέπει να είσαι πραγματικά εκεί όταν κάνεις σεξ, να είσαι ανοιχτός και επικοινωνιακός (χωρίς μην μιλάς πάρα πολύ!) Και βεβαιώσου ότι φιλάς καλά. Το γεγονός ότι ο οργασμός δεν είναι στην κορυφή της λίστας σημαίνει ότι αν εστιάσεις αυτά τα μέρη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα η κοπέλα σου να απολαύσει εξίσου το σεξ.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...