Μάθε γιατί οι φαντασιώσεις σου κάποιες φορές είναι… άβυσσος!

Μάθε γιατί οι φαντασιώσεις σου κάποιες φορές είναι… άβυσσος!

Εμείς οι άνδρες δεν είμαστε, όπως υποστηρίζουν πολλές γυναίκες …άμα βρούμε …κάνουμε! Εμείς οι άνδρες είμαστε όχι μόνο εκλεκτικοί αλλά έχουμε και πονηρές σκέψεις που εντοπίζονται κυρίως σε σεξ με πολλές… συντρόφους! Αλλά και άλλες φαντασιώσεις, όπως σεξ με μια φίλη… όλως τυχαίως ή στο γραφείο με μια συνάδελφο.

 ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ: 10 τρόποι να την γοητεύσεις και να τη ρίξεις!

Έτσι τουλάχιστον  υποστηρίζει το γνωστό γυναικείο περιοδικό Cosmpolitan που πραγματοποίησε σχετική έρευνα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι άβυσσος δεν είναι μόνο το μυαλό της γυναίκας, αλλά και του άνδρα.

 Σύμφωνα με την έρευνα, το 50% των αρραβωνιασμένων ανδρών επιθυμούν να έχουν ερωτικές περιπτύξεις  με μια φίλη τους, ενώ το 18% των παντρεμένων ανδρών θα ήθελε να κάνει σεξ με μια συνάδελφο.

 Όταν ρωτήθηκαν αν θα άλλαζαν κάτι στο σεξουαλικό παρελθόν τους, το 36% απάντησε ότι επιθυμεί να είχε συνευρεθεί με περισσότερες γυναίκες και το 32% να ήταν πιο τολμηροί.

 Στο δύσκολο ερώτημα πόσο πιστοί είναι, το 42%  παραδέχθηκε ότι είχε απατήσει τη σύντροφό του  αν  και  αισθάνθηκε ενοχές αμέσως μετά.  Ωστόσο το επιχείρημα που προέβαλλαν για να νιώσουν καλύτερα ήταν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά αφού... έπλητταν.

 Η ίδια έρευνα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα καθώς οι ερευνητές ήθελαν να αποκαλύψουν τις πιο ενδόμυχες σκέψεις των ανδρών.

 Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους το ...ομαδικό σεξ εξακολουθεί να είναι το νούμερο ένα στη φαντασία τους. Μάλιστα το ήμισυ των 732 ανδρών που ρωτήθηκαν θα ήθελαν να βάλουν και ένα ακόμα άτομο στην κρεβατοκάμαρά τους.

 Την ίδια στιγμή το 26% των ανδρών σε σχέση αποκάλυψαν ότι έχουν πληρώσει για ιδιωτικό χορό σε stripclub και ένα 15% έχουν συνευρεθεί ερωτικά με μαι γυναίκα που γνώρισαν μέσω Facebook.

 Υπάρχει ιδανική γυναίκα;

 Στο ερώτημα αυτό το 76% απάντησε πως  η ιδανική γυναίκα είναι εκείνη η οποία ξέρει ποια είναι και τι κάνει. Όσο αφορά το τι είναι εκείνο που τους φέρνει πιο κοντά το 44% των συμμετεχόντων απάντησε πως είναι τα.. φιλιά.

 Όσον αφορά τις σχέσεις του με τις πρώην , το 46% εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να έχει φαντασιώσεις μαζί της, ενώ κάνει σεξ με τη νυν, και το 63%  θα ήθελε να ξανακάνουν σεξ μαζί της.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...