Αυτές είναι οι 2 πιο σοβαρές αιτίες για τις οποίες αρνείσαι το σεξ!

Αυτές είναι οι 2 πιο σοβαρές αιτίες για τις οποίες αρνείσαι το σεξ!

Εκτός από το ποδόσφαιρο, τη F1, το Moto GP ή κάποιο αγώνα του αγαπημένου αθλήματα, εμείς οι άνδρες βρίσκουμε διάφορες δικαιολογίες για να αρνηθούμε το σεξ, ειδικά να πρόκειται για την επί σειρά ετών σύζυγο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο περισσότερο σεξ θέλουν οι γυναίκες από όσο τις δίνουμε; (Video)

Η βρετανική εφημερίδα DailyMail, το έψαξε το θέμα και ανακάλυψε ότι πολλές επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ένας στου πέντε άνδρες είναι ικανός να αφήσει τη γυναίκα μόνη στο κρεβάτι λόγω του έξυπνου κινητού του ίντερνετ, του καλού φαγητού αλλά και των αγορών με... εκπτωτικά κουπόνια.
Η έρευνα αναφέρει ότι το 94% των Βρετανών ενηλίκων δήλωσε ότι μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ αλλά αντίθετα δεν μπορεί δίχως το κινητό τηλέφωνο, ενώ το 62% προτιμά να αποχωριστεί τη σύντροφό του παρά το κινητό του!

Σε άλλες έρευνες η απόλαυση του φαγητού, του καφέ ή του ύπνου υπερτερούν του σεξ. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να μην ξανακάνουν σεξ με αντάλλαγμα μια από τις παραπάνω …απολαύσεις.
Η εφημερίδα για να τεκμηριώσει το ρεπορτάζ επικαλείται μια ακόμα μελέτη, που έγινε από γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων σε Κίνα, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έδειξε ότι το 53% των συμμετεχόντων προτιμούσε να απολαύσει το πρωινό τους καφέ παρά να κάνουν σεξ εκείνη την ώρα.

Αλλά και σε παλαιότερες έρευνες, οι συμμετέχοντες είχαν δηλώσει ότι θα θυσίαζαν το σεξ, προκειμένου να αφεθούν στην αγκαλιά του Μορφέα για περισσότερες ώρες.
Μελέτη που έγινε από το BetterSleepCounsil των ΗΠΑ έδειξε ότι το 12% των ανθρώπων θα επέλεγε ένα χορταστικό βραδινό ύπνο από μια νύχτα πάθους. Αλλά και τα νέα ζευγάρια που έχουν γίνει πρόσφατα γονείς είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν το σεξ τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού τους με τον ύπνο.
Δύο από τις ποιο χαρακτηριστικές αιτίες για τις οποίες εμείς οι άνδρες απαρνούμαστε το σεξ, σύμφωνα με την έρευνα της βρετανικής εφημερίδας, είναι οι εξής:

1. Ίντερνετ πάρα σεξ
Το 30% των ανδρών δήλωσε ότι είναι διατεθειμένο να μην κάνουν σεξ για δύο εβδομάδες παρά να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ.

2. Λουκούλλειο γεύμα ή σεξ
Μελέτη που έγινε από το today.com και το Match.com έδειξε ότι το 39% των ανύπαντρων γυναικών θα εγκατέλειπαν το σεξ για ένα χρόνο, αλλά δεν θα έκαναν το ίδιο για το αγαπημένο τους φαγητό αντίθετα με τους άνδρες που δηλώνουν κατηγορηματικά ότι προτιμούν να απολαύσουν φαγητό παρά να συν ευρεθούν ερωτικά με το έτερο ήμισυ.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...