fbpx

Μαγείρεψε με την καλή σου και πέρνα καλά!

Μαγείρεψε με την καλή σου και πέρνα καλά!

Το μαγείρεμα στο σπίτι είναι ότι πιο υγιεινό υπάρχει από το να τρως έξω ή ντιλίβερι. Το μαγείρεμα στο σπίτι μόνος σου είναι ωστόσο βαρετό και μοιάζει περισσότερο με αγγαρεία αν όμως έχεις παρέα τότε αλλάζουν τα πράγματα.

Μαγειρέψτε μαζί ή βοήθησε την και κέρδισε ιδέες και εκτόνωση!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί το καλύτερο σεξάκι γίνεται στη κουζίνα… και δες 4 μοναδικά tips

 

Το θετικό όταν ένα ζευγάρι μαγειρεύει μαζί είναι οι ιδέες. Η μαγειρική είναι φαντασία και όταν ασχολούνται δύο μυαλά το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.

Αν μαγειρέψετε μαζί τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα κερδίσετε χρόνο. Διαφορετικό είναι να μαγειρεύει ένας εσύ η το έτερον σου ήμισι και διαφορετικό δύο άτομα. Το πρώτο που κερδίζεις είναι να αποφύγεις τον ενδεχόμενο εκνευρισμό. Σκέψου ότι να δουλεύει ο ένας (να μαγειρεύει) δηλαδή και ο άλλος να βλέπει αθλητικά η να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή δεν είναι ότι το καλύτερο για το άτομο που μαγειρεύει. Αν ασχοληθείτε και οι δύο τότε ο χρόνος θα περάσει εύκολα ευχάριστα και το αποτέλεσμα θα είναι γευστικότερο.

Ακόμα και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις κάνε προσπάθεια. Κάτι θα μάθεις. Άλλωστε σίγουρα θα ξέρεις να καθαρίζεις …πατάτες ή να κόψεις μια σαλάτα.

Το κοινό μαγείρεμα εκτονώνει και σε κάνει να περάσεις ωραίες στιγμές.

Πρόσεχε όμως: Είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε …αγκαλίτσες και …φιλάκια… γι αυτό το λόγο θυμήσου να κλείσεις το μάτι ή τον φούρνο…