fbpx

Πρώτη φορά σεξ μαζί της; Δες τι πρέπει να κάνεις για να …σκοράρεις!

Πρώτη φορά σεξ μαζί της; Δες τι πρέπει να κάνεις για να …σκοράρεις!

Της πρότεινες να έρθει σπίτι σου και σε αιφνιδίασε λέγοντας ένα «εντάξει», όλο υποσχέσεις… Άντε τυχερέ τελικά τα κατάφερες το έριξες το γκομενάκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 9 σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει απλά σαν φίλο της

 

Απόψε λοιπόν είναι η μεγάλη βραδιά! Είσαι στα πέναλτι και ετοιμάζεσαι να σκοράρεις. Μια λάθος κίνηση, όμως, και μπορεί να στείλει την μπάλα στις κερκίδες…  Οι γυναίκες κοιτούν τις λεπτομέρειες και ενώ μπορεί να έρθει έτοιμη για όλα τελικά μπορεί να την ξενερώσεις και να μην φτάσεις ποτέ στο ζητούμενο.

Θα σου πούμε λοιπόν τα μεγάλα ΔΕΝ της πρώτης συνάντησης στο σπίτι…

  • Άναψε τα φώτα.

Μην την περιμένεις με κεριά σε όλο το σπίτι, κρυφούς φωτισμούς και ερωτικά τραγούδια στο cdplayer. Η προσποιητή ρομαντική ατμόσφαιρα είναι περιττή και αμήχανη για την πρώτη φορά και φυσικά τη φέρνεις σε θέση άμυνας από την πρώτη στιγμή. Άναψε λοιπόν τα φώτα, την τηλεόραση, δείξε πως είσαι άνετος και κάνε το σπίτι σου φιλικό και όχι ερωτική φωλίτσα.

  • Βάλε τα σωστά εσώρουχα

Όχι φαρδιά μποξεράκια και ούτε ροζ σλιπάκι. Οι γυναίκες δεν εκτιμούν τίποτα από τα δύο! Να είσαι περιποιημένος για κάθε ενδεχόμενο και να μυρίζεις φρεσκάδα… Και εσύ και το σπίτι σου φυσικά. Ένα απεριποίητο σπίτι και μια μυρωδιά δική σου που θυμίζει γυμναστήριο δεν λειτούργησε διεγερτικά για καμία γυναίκα.

  • Μαγείρεψε κάτι (οτιδήποτε)

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Φτιάξε της έστω και κάτι απλό. Κάτι για να ξέρει πως μπήκες στην κουζίνα για αυτήν, σήκωσες τα μανίκια και κουράστηκες για να την εντυπωσιάσεις. Κάνε της λοιπόν τη σπεσιαλιτέ σου και θα δεις πόσο θα το εκτιμήσει.

  • Μην της πεις παραμύθια

Το να της πεις ότι νομίζεις ότι θες να ακούσει για να κοιμηθεί μαζί σου είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Αργά ή γρήγορα ο δόλος σου θα αποκαλυφθεί και θα έχει κάθε λόγο να σε «λούσει» με κοσμητικά… Και μπορεί να μην τα ακούσεις ποτέ, αλλά το κάρμα σου το βάρυνες!