fbpx

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που θα σχολιάσουν αρνητικά οι γυναίκες στην εμφάνισή σου

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που θα σχολιάσουν αρνητικά οι γυναίκες στην εμφάνισή σου

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες σχολιάζουν με κάθε λεπτομέρεια το τι είπατε, τι κάνατε, που πήγατε, πώς την κοιτάξατε και λοιπά και λοιπά. Είναι ένας τρόπος για να αντιληφθούν τι ακριβώς νιώθει ο άλλος για εκείνες, μιας και βλέπουν πιο αντικειμενικά τα πράγματα και παίρνουν μία επιπλέον άποψη για το πώς θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν μία κίνηση.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα στην εμφάνιση που καλώς ή κακώς τραβούν αρνητικά την προσοχή των γυναικών και όταν βρίσκονται με τις φίλες τους… βγαίνει η φαρμακερή.

 Δες ποια είναι αυτά τα αρνητικά και φρόντισε να μην τα ξανακάνεις:

1. Νύχια: Αν δε δουλεύεις σε συνεργείο αυτοκινήτων, δεν δικαιολογείσαι να έχεις βρώμικα νύχια. Γενικά, οι γυναίκες παρατηρούν αρκετά την περιποίηση σε αυτό το σημείο και η αλήθεια είναι ότι μπορούν να ξενερώσουν εύκολα με αυτό. Φρόντισε να κόβεις και να καθαρίζεις τα νύχια σου τακτικά, μιας και είναι μία ένδειξη για το πόσο περιποιείσαι τον εαυτό σου. Κι όπως είπαμε! Αν δουλεύεις σε εργασία που θέλοντας και μη, λερώνονται τα χέρια σου, μη σκας. Καμία γυναίκα δεν θα το δει αρνητικά. Αρκεί να τα κόβεις!

2. Τρίχες: Η αλήθεια είναι ότι οι παράταιρες τρίχες στη μύτη, στο αφτί ή στην πλάτη δεν κάθονται καλά στο μάτι της γυναίκας. Είναι κάποια σημεία που μπορείς περιποιηθείς, χωρίς να κάνεις αποτρίχωση, και να είσαι πιο θελκτικός. Για παράδειγμα, τρίμαρε λίγο τις τρίχες στη μύτη ή στο αφτί για να μην πετάνε και να μην φαίνονται άσχημα, ή πάρε λίγο παραπάνω τις τρίχες στην πλάτη, αν έχεις σγουρές και πολύ πυκνές.

3. Δόντια: Εντάξει, δεν είπαμε να έχεις το χαμόγελο του Σάκη Ρουβά, αλλά γενικά είναι καλό να περιποιείσαι τα δόντια σου. Τα κίτρινα δόντια από το πολύ τσιγάρο που τείνουν να γίνουν καφέ, είναι ολίγον τι απωθητικό για τις γυναίκες. Και θα αναρωτηθείς, να κόψω το κάπνισμα δηλαδή; Γενικά, ναι γιατί μόνο καλό θα σου κάνει. Ειδικά, δεν χρειάζεται να επικεντρωθείς εκεί. Πήγαινε για καθαρισμό κάθε χρόνο στον οδοντίατρο, βούρτσισε τα δόντια σου πρωί – βράδυ και αν έχεις έντονο πρόβλημα δυσχρωμίας, επίλεξε ένα προϊόν λεύκανσης για καλύτερα αποτελέσματα.

4. Ρούχα: Τα ρούχα διαφέρουν ανάλογα με το στυλ της γυναίκας. Ωστόσο, αν σκάσεις μύτη στο πρώτο ραντεβού λες και πας στο χωράφι για όργωμα, δεν θα της δώσεις και την καλύτερη εντύπωση. Και δεν μιλάμε για το στυλ – αθλητικό, κλπ. – αλλά για την καθαριότητα. Ε, δεν γίνεται να πας με την μπλούζα που φοράς πέντε μέρες και έχει πάνω της όλα τα φαγητά που έφαγες. Ούτε με τη φόρμα που έχεις από τα 15, έχει ξεφτύσει και μπορεί να έχει και μία τρύπα από τον σκύλο σου, που σαν κουτάβι δάγκωνε τα πάντα. Δε χρειάζεται να πας και με κοστούμι, αλλά τουλάχιστον φρόντισε να είσαι σινιαρισμένος.