fbpx

Δώσε στο παιδί σου μουσική παιδεία!

Δώσε στο παιδί σου μουσική παιδεία!

Του Νίκου Φετοκάκη

Οι πιο πολλοί από εμάς αγαπάμε την μουσική! Αρκετοί θέλουμε εμείς η τα παιδιά μας να μάθουν ένα μουσικό όργανο! Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει πάντα να απευθυνόμαστε στους κορυφαίους !! Σε τελική ανάλυση και ένας καλός μουσικός μπορεί να ναι activeman!

Κάνε το ταλέντο σου επάγγελμα ή χόμπι στο «Μουσικό Εργαστήρι ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΚΙΤΖΗ» Για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες.
Η σπουδή και η μαγεία της τέχνης μουσικών οργάνων (εγχόρδων, πνευστών, κρουστών) και τραγουδιού λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στο «Μουσικό Εργαστήρι Δημήτρη Ρακιτζή» διδάσκεται από το δημιουργό Δημήτρη Ρακιτζή και τους συνεργάτες του.

Διδάσκεται :

1. Η λαϊκή και κλασική αρμονία κατ’ επιλογή του μαθητή

2. Η δεξιοτεχνία σε επίπεδο πρακτικής των οργάνων

3. Η ερμηνεία του λαϊκού τραγουδιού σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο

Με καθοδήγηση και από κλασική διδασκαλία κατ’ επιλογή του μαθητή.

Παρέχεται :

1. Η δυνατότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ηχογράφησης σε επαγγελματικά studios έτσι ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξη του μαθητή από τον ίδιο τον μαθητή και από τον διδάσκαλο.

2. Η δυνατότητα επαφής και γνωριμίας υπό μορφή σεμιναρίου από επώνυμους σολίστες κάθε οργάνου.

Η αποκόμιση γνώσης θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης από το «Μουσικό Εργαστήρι ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΚΙΤΖΗ» σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις επαγγελματίας μουσικός

α) σε live εμφανίσεις

β) σε συμμετοχές στη δισκογραφία εταιριών και studios επεξεργασίας ήχου. Ψυχική ανάταση, δημιουργικότητα και διασκέδαση είναι το σημαντικότερο που αποκομίζεις απ’τη σπουδή στο Μουσικό Εργαστήρι ¨Δημήτρη Ρακιτζή”.

Όργανα που διδάσκονται :

Μπουζούκι τρίχορδο και τετράχορδο, Τζουράς, Μπαγλαμάς, Saz, Λαούτο, Ούτι, Ηλεκτρική και Ακουστική Κιθάρα, Μπάσο, Βιολί, Ποντιακή Λύρα, Κλαρίνο, Νέι, Τουμπερλέκι, Κρουστά, Τύμπανα, Ακορντεόν, Πλήκτρα.