fbpx

Πως θα κάνεις το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό για σένα και για εκείνη

Πως θα κάνεις το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό για σένα και για εκείνη

Το πρωί της Κυριακής θα μπορούσες να την πας για brunch που είναι και της μόδας όμως σκέψου τη βαρεμάρα του ντυσίματος και όλης της διαδικασίας μέχρι να φτάσετε στο cafe.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η καλή μέρα από το …πρωινό σεξ φαίνεται!

 

Το κυριακάτικο πρωινό στο σπίτι είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή”,” αρκεί να το έχεις οργανώσει σωστά και πίστεψε μας είναι αρκετά ερωτικό να το ετοιμάσετε παρέα.

 

 

Βασικά θα πρέπει να έχεις προμηθευτεί τα απαραίτητα για ένα καλό πρωινό. Όπως για παράδειγμα κρουασάν έτοιμα αλλά άψητα ώστε να τα βάλεις εσύ στο φούρνο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό κρουσάν μαζί με τον αγαπημένο σου καφέ.

 

 

Ένα πρωινό που …σέβεται τον εαυτό του φυσικά περιλαμβάνει και αυγά. Όσο ψήνονται λοιπόν τα κρουασάν μπορείς να ετοιμάσεις μια τέλεια στραπατσάδα ή μια ομελέτα. Η επιλογή της στραπατσάδας είναι η πιο εύκολη και για να την κάνεις σπας και ανακατεύεις τέσσερα αυγά και τα ρίχνεις στο τηγάνι (αφού κάψει καλά) μαζί με τριμμένη φέτα και ανακατεύεις συνεχώς μέχρι να γίνει. Να θυμάσαι ότι δεν θέλει πολύ ώρα και ούτε πολύ ψήσιμο για να είναι αφράτη και νόστιμη.

Ένα τέλειο κυριακάτικο πρωινό συμπληρώνουν φυσικά φρούτα εποχής”,” χυμός και εννοείται ο καφές!