fbpx

Έτσι θα αποφύγεις τις μπόμπες και δεν θα ξυπνήσεις …γκολ την άλλη μέρα!

Έτσι θα αποφύγεις τις μπόμπες και δεν θα ξυπνήσεις …γκολ την άλλη μέρα!

Παρασκευοσαββατοκύριακο και το βραδινό clubbing είναι σχεδόν δεδομένο. Για να μη σου βγει λοιπόν ξινή η διασκέδαση πρέπει να έχεις το νου σου, τόσο στη ποσότητα, όσο και στη ποιότητα!

Η κρίση έχει κάνει δύο κακά, το πρώτο έχει τρελάνει τα μυαλά μας, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούμε σωστά και να ψάχνουμε απεγνωσμένα την εκτόνωση. Το δεύτερο είναι ότι εμφάνισε ξανά τις …μπόμπες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 χαρακτηριστικά που σου δείχνουν πόσο ισχυρός χαρακτήρας είσαι

 

Στην πρώτη περίπτωση, είμαστε σκασμένοι από όλα όσα συμβαίνουν και με τα λίγα μας λεφτά ψάχνουμε την εκτόνωση και αυτή σε πολλούς ανθρώπους έρχεται με το αλκοόλ. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν είναι ανάγκη να γίνεις λιώμα για να ξεφύγεις. Φρόντισε να μην πέσεις με τα …μούτρα στο πότο. Δεν είναι διέξοδος ένα χάλασμα. Άλλωστε αν πιείς σωστά πάλι θα νιώσεις χαλάρωση.

 

 

Απέφυγε τα σφηνάκια, πιες ένα ποτό, αυτό που πίνεις και αν σε κεράσουν σφηνάκια πιες το πολύ ένα ή ζήτησε να σου βάλουν από το ποτό σου. Σκέψου ότι δεν έχει σημασία αν μπερδεύεις τα ποτά, αλλά η ποσότητα αλκοόλ που μπαίνει στον οργανισμό σου και τα σφηνάκια είναι αυτά που έχουν περισσότερο αλκοόλ από ένα τζιν με τόνικ για παράδειγμα! Έτσι λοιπόν παίρνεις γρήγορα μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ που στο τέλος σε χαλάει και χαλάει τη βραδιά σου.

Ακόμα θα πρέπει να προσέξεις την ποιότητα των πότων, αφού με την εμφάνιση της κρίσης, έκαναν ξανά την εμφάνιση τους οι μπόμπες. Κάποιοι ασυνείδητοι λοιπόν, φροντίζουν να σερβίρουν άλλα αντί άλλων για εξοικονόμηση χρημάτων φυσικά.

Μια λύση είναι να προτιμήσεις εμφιαλωμένα ποτά, όπως είναι οι μπύρες.

 

 

Άλλη λύση είναι να προσέξεις την γεύση του ποτού που πίνεις. Αν την γευτείς, ελαφρώς αλλοιωμένη ή περίεργη άστο καλύτερα. Για παράδειγμα στο τζιν η γεύση αλλοιώνεται από το τόνικ. Αν είναι το κίτρινο ή το πράσινο. Για να καταλάβεις αν το τζιν που σου σερβίρουν είναι το ίδιο με αυτό που πίνεις, παρήγγειλε το σκέτο και μετά ρίξε τόνικ. Το ίδιο ισχύει και για την βότκα και τα άλλα ποτά.

Για να έχεις πιθανότητες να γλιτώσεις την μπόμπα, φρόντισε να παραγγείλεις τα ποτά σου σκέτα ή να πιείς μπύρες!