fbpx

Αν θέλεις να γίνεις ένας πραγματικός «τυπάς» ακολούθα αυτά τα 10 tip

Αν θέλεις να γίνεις ένας πραγματικός «τυπάς» ακολούθα αυτά τα 10 tip

Το να το παίζεις σοβαρός δεν σημαίνει ότι είσαι αυτό που λέμε «τυπάς» και φυσικά «τυπάς» δεν σημαίνει ότι η σοβαρότητα κυριαρχεί. Στις γυναίκες αρέσουν οι «τυπάδες» δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που έχουν στιλ, είναι άνετοι, σοβαροί όπου χρειάζεται και εύθυμοι όπου πάλι χρειάζεται. Με δύο λόγια αυτοί που ξέρουν τι θέλουν.

Για να μετρήσεις πόσο «τυπάς» είσαι προσπάθησε αρχικά να κάνεις την αυτοκριτική σου με γνώμονα τα ακόλουθα σημεία:

1. Τον τυπά δεν τον κάνουν τα ρούχα αλλά το φέρσιμο. Αν δηλαδή μπαίνει σε ένα μπαρ και έχεις το ύφος του «κακού μπάτσου» δεν είσαι τυπάς. Αν πάλι μπαίνεις σε ένα μπαρ και ψάχνεσαι σαν χαζός, πάλι δεν είσαι. Απλά όταν μπαίνεις σε ένα μπαρ θα πρέπει να δείχνεις ότι ξέρεις τι θέλεις. Πας απευθείας στη μπάρα ή το τραπέζι, δεν ψάχνεσαι!

2. Τα ρούχα μπορεί να μην κάνουν τον τυπά, αλλά έχουν την σημασία τους και σημασία δεν έχει αν φοράς ακριβά ρούχα, αλλά αν είναι σωστά φορεμένα και αν τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους.

3. Ο τυπάς είναι άνετος σε όλες τις φάσεις της ημέρα. Αν για παράδειγμα σε μια ζεστή νύχτα και φεύγεις από ένα κλάμπ, περπατώντας με την παρέα, θέλεις να βγάλεις την μπλούζα σου, το κάνεις. Το κάνεις απλά χωρίς να κοιτάς δεξιά και αριστερά περιμένοντας την κριτική, σίγουρος για τον εαυτό του και το σώμα του!

4. Ο τυπάς είναι σταθερός στις απόψεις του αλλά ακούει και τους άλλους. Δεν διστάζει να αλλάξει άποψη αν πειστεί ότι έχει λάθος. Με δύο λόγια δεν είναι εγωιστής!

5. Όταν μιλάει δεν κουνάει χέρια και δεν κάνει χειρονομίες. Και όταν χρειάζεται να κάνει χειρονομίες τις κάνει μια φορά για να δείξει κάτι και τέλος. Χειρονομία που έχει ουσία, όχι ανούσιες που δείχνουν αμηχανία.

6. Δεν χαχανίζει ηλιθίως με το κάθε τι. Αλλά είναι ευγενικός όταν ακούει ένα κρύο ανέκδοτο και απλά μειδιά!

7. Ο τυπάς δεν προσβάλει τους συνομιλητές του ούτε για αστείο.

8. Δεν θέλει να τον προσβάλουν και σε τέτοια περίπτωση απαντά κοφτά και με σοβαρότητα.

9. Δεν καυχιέται για τη νέα του αγορά (αυτοκίνητο, μηχανή ή κάτι άλλο) όσο καλή και μοναδική και αν είναι αυτή.

10. Ο τυπάς είναι συνεπής στα ραντεβού του και αν τύχει και αργήσει επικαλείται το ακαδημαϊκό τέταρτο ζητώντας συγνώμη. Αν είναι να αργήσει περισσότερο για κάποιο λόγο, τότε ειδοποιεί αμέσως. Δεν αφήνει ποτέ τους άλλους να περιμένουν χωρίς λόγο.