fbpx

Αυτά είναι τα 5 πράματα που πρέπει να κάνεις στα 30 σου!

Αυτά είναι τα 5 πράματα που πρέπει να κάνεις στα 30 σου!

Όταν είσαι στην ηλικία των 18 και 20 χρονών δεν σε ενδιαφέρει να ξέρεις να κάνεις κάτι καλά σε νοιάζει να περάσεις όμορφα και ζήσεις στο.. τέρμα την ενηλικίωση σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η μια και μοναδική υπόσχεση που δεν θα κρατήσεις στις διακοπές σου!

 

Όμως τα χρόνια φεύγουν σαν νερό και φτάνεις να είσαι 28 χρονών και να βλέπεις τα.. άντα να έρχονται κατά πάνω σου και αναλογίζεσαι τι ξέρεις να κάνεις ή τι έχεις πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ θα σου παραθέσω τα πράγματα που μέχρι να φτάσεις τα τριάντα θα πρέπει να γνωρίζεις καλά!

  1. Να δένεις τη γραβάτα σου

Πρέπει κάποια στιγμή να το κάνεις και αυτό! Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζεις κάποιον να σου δένει τη γραβάτα.. Αν σου δείξει κάποιος τον τρόπο σωστά μία φορά τότε θα λύσεις τα προβλήματά σου για πάντα.

  1. Να μαγειρεύεις.

Δεν θα έχεις πάντα τη μαμά να σου στέλνει ταπεράκια με σπιτικό φαγητό στο σπίτι κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβεις δράση. Δεν είναι και τόσο δύσκολο εξάσκηση θέλει. Ευτυχώς στο ίντερνετ μπορείς να βρεις χιλιάδες συνταγές.

  1. Να ξυρίζεσαι σωστά.

Πρέπει να σταματήσεις κάποια στιγμή να ξυρίζεσαι σαν το ψαλιδοχέρι. Μαθε να ξυρίζεσαι σωστά ώστε να μην κυκλοφορείς άλλο με ουλές και σημάδια.

  1. Να καθαρίζεις και να σιδερώνεις

Κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι ο κύριος του σπιτιού σου! Δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι για σένα αυτά που οφείλεις να κάνεις εσύ!

  1. Να αλλάζεις καμία λάμπα

Δεν γίνεται αλλά και δεν επιτρέπεται να μην ξέρεις να αλλάζεις μια λάμπα ή και γενικότερα κάνεις μικρό δουλείες στο σπίτι σου ή και στο αυτοκίνητο σου.