fbpx

Αυτή είναι η τέλεια …συνταγή για να γίνεις (ή να προσέχεις μη γίνεις) ένας τέλειος κλαρινογαμπρός!

Αυτή είναι η τέλεια …συνταγή για να γίνεις (ή να προσέχεις μη γίνεις) ένας τέλειος κλαρινογαμπρός!

Μερικοί αρέσκονται να είναι οι λεγόμενοι «κλαρινογαμπροί». Άλλοι πάλι δεν το θέλουν, όμως κάποιες φορές γίνονται άθελα τους και φυσικά …τρώνε καζούρα από τους άλλους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί δεν πρέπει να χαίρεσαι αν ο «μικρούλης» σου είναι αρκετά …μεγάλος!

 

Δες  λοιπόν τι χρειάζεσαι για να γίνεις ή τι πρέπει να αποφύγεις, όπως αναφέρει μια «συνταγή» που κυκλοφορεί στα socialmedia. Από εσένα εξαρτάται:

 

Υλικά για να γίνεις τέλειος κλαρινογαμπρός:

1 μπλουζάκι (V)

1 τατουάζ

1 μούσι

Πολλές γνωριμίες

1 νυχτερινό μαγαζί

1 φωτογράφος

Αφήνετε μούσι ενός μήνα, κάνετε το κούρεμακλαρίνο και χτυπάτε ένα τατουάζ σε εμφανέςσημείο. Όσο λιγότερο νόημα έχει, τόσο τοκαλύτερο.

Φοράτε το μπλουζάκι (V) και βγαίνετε.Πηγαίνετε στο νυχτερινό μαγαζί που ξέρετετον μπάρμαν και τον πορτιέρη.

Μπαίνοντας αγκαλιάζεστε με τον πορτιέρη,ανταλλάσσετε 2-3 εξυπνάδες και πλησιάζετετο μπαρ.Το κολλάτε με τον μπάρμαν, ενώ ρίχνετεματιές αριστερά δεξιά να δείτε αν σας κοιτούντα γκομενάκια. Παραγγέλνετε ένα ποτό, τοοποίο το ρουφάτε σιγά σιγά για να σας κρατήσει όλο το βράδυ. Λογικά ο μπάρμαν θακεράσει και κανένα σφηνάκι. Φωνάζετε τονφωτογράφο του μαγαζιού. Ζητάτε να σας φωτογραφήσουν μαζί με τους τριγύρωμαϊντανούς.

Αν στην φωτογραφία βρίσκεται και κανέναξέκωλο, ακόμα καλύτερα. Βγάζετε τηνγλώσσα έξω, κάνετε και μια ηλίθια γκριμάτσακαι περιμένετε την επόμενη μέρα για νακάνετε tag τον εαυτό σας.

Οι πολλές γνωριμίες βοηθούν στο να αυξηθείο αριθμός των like.

Το ίδιο και το ξέκωλο.