fbpx

Αυτό είναι ένα κορυφαίο αντρικό σαββατοκύριακο με 6 top ιδέες!

Αυτό είναι ένα κορυφαίο αντρικό σαββατοκύριακο με 6 top ιδέες!

Μόνος επιτέλους με την αντροπαρέα! Ιδανική φάση για κάθε άντραv όποιας ηλικίας αφού μεταφέρετε σε άλλες εφηβικές εποχές τότε που η παρέα ήταν δεμένη, γελούσε και διασκέδαζε ανέμελα και πραγματικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες και φαντάσου το ταξίδι στην άκρη της γης για …εύπορα πορτοφόλια!

 

Και επειδή σε μια αντροπαρέα πέφτουν ιδέες δες ποιες ιδέες μπορεί να ρίξεις στο ….τραπέζι:

  1. Μπάλα = Μουντιάλ

Εάν η παρέα σου είναι φίλα προσκείμενοι στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να έχετε ένα χρυσό εισιτήριο αγώνα. Στρώστε τραπέζι σε ένα σπίτι ή ακόμα καλύτερα πηγαίνετε σε ένα καφέ για αν δείτε μπάλατώρα που είναι η εποχή της με το Μουντιάλ

  1. Moto GP – F1

Αν η παρέα είναι φίλοι της μοτοσικλέτας αλλά δεν παρακολουθείτε συστηματικά αγώνες του MotoGP είναι μια καλή ιδέα να παρακολουθήσετε σε κάποιο καφέ. Αρκεί βέβαια να έχει αγώνα. Αν πάλι είστε φίλοι του αυτοκινήτουτότε δείτε F1!

  1. Μπιλιάρδο – ποδοσφαιράκι και όλα τα σχετικά

Είναι από τα αγαπημένα σπορ όλων των αντρώναρκεί να βρείτε το κατάλληλο μαγαζί και να ξεχαστείτε με παιχνίδι και μπυρόνια!

  1. Μπύρες μπόλικες

Η κλασσική επιλογή της κάθε αντροπαρέας που συνδυάζεται με όλες τις άλλες δραστηριότητες. Μία καλή μπυροποσία είναι ότι πρέπει για ….απογευματινό!

  1. Εξόρμηση στο βουνό

Μια ημερήσια εξόρμηση σε κάποιο κοντινό βουνό είναι ότι πρέπει. Είτε με μηχανέςείτε με αυτοκίνητα είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε εκτός από τη φύση και απομονωμένες ταβερνούλες για αν περάσετε καλά!

  1. Σε ένα σπίτι

Όπως και να έχει κάποιος από την παρέα μπορεί να έχει διαθέσιμο σπίτιδηλαδή να είναι εργένης. Μία καλή λύση είναι προμήθειες σε φαγητό και αλκοόλ και μπόλικη συνδρομητική τηλεόρασηαπό αγώνες μέχρι ταινίες.