fbpx

Μάθε γιατί οι γυναίκες «παίρνουν μάτι» το γυμνασμένο στήθος σου!

Μάθε γιατί οι γυναίκες «παίρνουν μάτι» το γυμνασμένο στήθος σου!

Εμείς κοιτάμε τα στήθη των γυναικών και μας αρέσει και εκείνες είναι λογικό να κοιτάνε τα δικά μας. Όμως τι συμβαίνει και αρέσει τόσο στις γυναίκες το στήθος του άντρα, ειδικά όταν είναι γυμνασμένο;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tipsγια να βρεις τι είδους μπλουζάκι σου ταιριάζει πραγματικά!

 

Μία έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα και δημοσιεύεται στο περιοδικό «Sex Roles» δίνει την απάντηση!

Χρησιμοποιώντας ανιχνευτές κίνησης ματιού, οι ψυχολόγοι εξέτασαν τη συμπεριφορά  29 φοιτητριών και 36 φοιτητών.

Ο ανιχνευτής κίνησης μετρούσε πόσα χιλιοστά του δευτερολέπτου τα μάτια παρέμεναν «καρφωμένα» σε συγκεκριμένα σημεία.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους φοιτητές να αξιολογήσουν τις φωτογραφίες από δέκα κοπέλες, με βάση την προσωπικότητα ή την εμφάνιση.

Κάθε μία από αυτές είχε μία κανονική, μία προκλητική (είχε δοθεί έμφαση στο στήθος, τους γοφούς και τις καμπύλες) και μία λιγότερο προκλητική.

Όταν ζητήθηκε από τους φοιτητές να επικεντρωθούν στην εμφάνιση, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες «στάθηκαν» κυρίως στο στήθος και τη μέση.

Μάλιστα, αφιέρωσαν περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας τα συγκεκριμένα σημεία, παρά το πρόσωπο.

Τον περισσότερο χρόνο απέσπασαν οι φωτογραφίες που απεικόνιζαν μεγαλύτερα στήθη, στενότερη μέση και καλοσχηματισμένους γλουτούς.

Ωστόσο, οι ερευνητές εξήγησαν ότι, ακόμη και αν τα δύο φύλα κοίταζαν ακριβώς τα ίδια σημεία στο σώμα, όταν τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν τις κοπέλες των φωτογραφιών βάσει της προσωπικότητάς τους, οι άνδρες βαθμολόγησαν καλύτερα τις κοπέλες με τις περισσότερες καμπύλες.