fbpx

Πες μου τον καφέ που πίνεις να σου πω τον …χαρακτήρα σου!

Πες μου τον καφέ που πίνεις να σου πω τον …χαρακτήρα σου!

Είσαι χαρούμενος χαρακτήρας όταν πίνεις φραπέ ή όταν πίνεις γαλλικό; Μπορεί το είδος του καφέ που προτιμάς να αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα σου; Σύμφωνα με τους επιστήμονες η επιλογή του καφέ έχει σχέση με τον χαρακτήρα του καθενός μας και δες το γιατί:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε ποιοι είναι οι 9 φυσικοί λιποδιαλύτες και εμφάνισε τους κοιλιακούς σου!

 

Η έρευνα έγινε από την κλινική ψυχολό Ραμάνι Ντουρβασια και περιλαμβάνεται στο βιβλίο των Τζούντι Τζέιμς και Τζέιμς Μούρ, όπου υποστηρίζουν ότι η επιλογή του είδους του καφέ έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.

Δες λοιπόν τι λένε:

Espresso: Όσοι πίνουν αυτό τον καφέ τείνουν να είναι κυκλοθυμικοί και εργασιομανείς, ηγετικές φυσιογνωμίες και γρήγοροι στην επίτευξη στόχων. Είναι φιλικοί και προσαρμόζονται εύκολα αλλά και επιρρεπείς στα ξενύχτια. Έμπειροι, συναρπαστικοί και άψογοι εραστές, αλλά δεν φημίζονται για την αξιοπιστία ή την απαρέγκλιτη πίστη.

Frappe ή Nes: Χαρούμενοι, ευθείς τύποι , που γελούν πολύ και ζούνε με το ρητό «αν δεν έσπασε, μην το φτιάχνεις». Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μην είναι και πολύ «περιπετειώδεις» στην καριέρα τους και έχουν την ανάγκη να δουν οι άλλοι τα κρυμμένα βάθη της προσωπικότητας σου. Είναι γενικά αναβλητικοί τύποι!

Σκέτος: Μινιμαλιστές με άμεση προσέγγιση στη ζωή. Μπορεί να είναι ήσυχοι και κυκλοθυμικοί, αλλά και επιρρεπείς σε σύντομες εκρήξεις εξωστρέφειας. Αναμφίβολα δύσκολοι χαρακτήρες, αλλά εξαιρετικοί φίλοι, συνάδελφοι ή σύντροφοι.

Latte: Συνήθως metrosexual ή συλλέκτες αγαπουλίστικων παιχνιδιών, ενώ προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους πάντες, οδηγούμενοι από μία ακατανίκητη επιθυμία να είναι αρεστοί σε όλους.

Cappuccino: Βαριούνται με τις λεπτομέρειες και προτιμούν τα υλικά αντικείμενα. Στοργικοί και συναισθηματικοί, πετούν λίγο στα σύννεφα! Απολαμβάνουν το σεξ, αλλά βαριούνται εύκολα.

Decaffeine ή με γάλα σόγιας: Ψευτοοικολόγοι με τάση να αναζητούν προσοχή, επιλεκτικοί , γκρινιάρηδες και σιχασιάρηδες. Η επιλογή αυτού του καφέ δείχνει έναν επιτηδευμένο τύπο που θέλει ότι δεν μπορεί να έχει και κρύβει την αληθινή προσωπικότητά του.