fbpx

Πως θα αντιμετωπίσεις τα «μεγάλα κρεβάτια» του Facebook και του Instagram

Πως θα αντιμετωπίσεις τα «μεγάλα κρεβάτια» του Facebook και του Instagram

Αν είσαι λίγο γυμνασμένος, λίγο όμορφος και έχεις ένα απλό προφίλ στο Facebook ή το Instagram το πιθανότερο είναι ότι έχεις βρει τον μπελά σου, αν δεν ψάχνεσαι για καμία …ερωτικής φύσεως εμπειρία!

Αν όμως ψάχνεσαι τότε τα δύο διαδεδομένα social media είναι ότι πρέπει να κάνεις πράξη ότι ερωτική εμπειρία ή φαντασίωση έχεις με γυναίκα ή και με άντρα ή και με …όλα μαζί!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Βγάζεις selfie στο γυμναστήριο; Δες τι λένε ότι μπορείς να πάθεις!

 

Το χειρότερο βέβαια είναι αν δεν ψάχνεσαι. Ακόμα και αν δεν έχεις βάλει ούτε μια ημίγυμνη φωτογραφία στο προφίλ σου, ούτε καν από τη παραλία, ακόμα και τότε είναι βέβαιο ότι θα στην πέσουν διάφοροι και διάφορες με κανονικά ή ψεύτικα προφίλ!

Η κατάσταση πλέον τόσο στο Facebook, όσο και στο Instagram έχει …ξεφύγει, τόσο που τα δύο διαδομένα social media έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους διαδικτυακούς τόπου γνωριμιών. Δύο μεγάλα …κρεβάτια δηλαδή!

Η κατάσταση χειροτερεύει αν έχεις ένα χαλαρό προφίλ με φωτογραφίες από το γυμναστήριο, από τη παραλία ή από άλλες στιγμές της ζωής σου και ακόμα περισσότερο αν έχεις και φωτογραφίες ημίγυμνες. Τότε θα κουραστείς να απορρίπτεις αιτήματα φιλίας από «πεινασμένες» σεξουαλικά γυναίκες ή γκέι που δοκιμάζουν και αυτοί την τύχη τους, μήπως δούνε καμιά …χαρά κάτι που είναι απολύτως θεμιτό, επειδή «αν δεν ρωτήσεις… δεν μαθαίνεις».

Όμως οι περισσότεροι και οι περισσότερες πλέον δείχνουν να μην κατανοούν ή να μην έχουν την ευγένεια να ξεκαθαρίσουν τα πράματα από την αρχή. Άλλοι και άλλες πάλι έχουν προφίλ που φαίνεται «σοβαρό» αλλά δεν είναι. Κάνεις δεκτό το αίτημα και στη συνέχεια βρίσκεις τον μπελά σου!

Ακόμα χειρότερο είναι να κάνεις δεκτή γυναίκα και να σου προκύπτει …άντρας!

Όπως και να έχει θέλει προσοχή να μη βρεις τον μπελά σου, γιατί όλα αυτά είναι χαμένος χρόνος.

Χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των φίλων αλλά και να μη δίνεις θάρρος γιατί η …ασθένεια είναι …κολλητική σε χρόνο – μηδέν θα έχεις αιτήματα που θα πολλαπλασιάζονται με μαθηματικούς ρυθμούς.