fbpx

Έτσι θα κάνεις το πιο χαλαρωτικό spa στο σπίτι, το σαββατοκύριακο!

Έτσι θα κάνεις το πιο χαλαρωτικό spa στο σπίτι, το σαββατοκύριακο!

Ζόρικοι καθημερινοί ρυθμοί, προπόνηση και αισθάνεσαι πιασμένος, αλλά τα λεφτά δεν περισσεύουν για να επισκεφθείς ένα spa και να χαλαρώσεις! Ωστόσο η λύση υπάρχει, αρκεί να έχεις μπανιέρα στο σπίτι σου! Με εύκολο και απλό τρόπο μπορείς να χαλαρώσεις και ειδικά αν είναι σαββατοκύριακο, ακόμα καλύτερα.

 

Αρχικά φτιάξε ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζεται ντε και καλά να έχεις παρέα. Η χαλάρωση πολλές φορές έρχεται όταν είσαι μόνος σου και νιώθεις ότι «αδειάζει» το κεφάλι σου και χαλαρώνουν οι μύες. Χαμήλωσε λοιπόν τον φωτισμό, άναψε αρωματικά κεριά και βάλε απαλή μουσική στο cd. Ένα τριπλός συνδυασμός που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αποβάλεις το στρες και την κούραση της μέρας. Οι αρωματικές νότες του αφρόλουτρου, των αιθέριων ελαίων και των αλάτων θα δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η οποία θα απομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη.

Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό αποφεύγοντας το πολύ καυτό και πρόσθεσε λίγες σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο, όπως για παράδειγμα, λεβάντα, νέρολι ή γιασεμί. Μείνε στην μπανιέρα για τουλάχιστον 30 λεπτά για να χαλαρώσεις εντελώς

Μετά το μπάνιο, ένα ντους θα καθαρίσει την επιδερμίδα σου τέλεια. Με ένα αρωματικό shower gel και ένα ελαφρύ απολεπιστικό προσώπου και σώματος απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα.

Μία καλή επιλογή είναι άλατα με άρωμα μέλι και βανίλια.

Προσοχή όμως μην κοιμηθείτε μέσα στη μπανιέρα! Πολλοί το έχουν πάθει και δεν είναι και τόσο καλή αίσθηση να πετάγεσαι ξαφνικά από τον ύπνο νομίζοντας ότι πνίγεσαι! Βασικά θα σου χαλάσει όλη τη χαλάρωση.

Διάβασε καλά τις οδηγίες των αλάτων που θα χρησιμοποιήσεις και θυμήσου ότι δεν είναι για χόρταση. Βάλε όσο χρειάζεται, δηλαδή όσο λένε οι οδηγίες, για αν χαλαρώσεις απλά και να μην πέσεις …λιπόθυμος!!!

Μην παρεξηγείς τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Δεν είναι μόνο για γυναίκες, υπάρχουν και αντρικά. Αναζήτησε τα στα καταστήματα και χρησιμοποίησε τα μετά το σπιτικό spa, είναι σίγουρο ότι θα νιώσεις άλλος άνθρωπος!