fbpx

Αυτά είναι τα γυμναστήρια που θα εξυπηρετήσουν τους πελάτες του Aqua Forum

Αυτά είναι τα γυμναστήρια που θα εξυπηρετήσουν τους πελάτες του Aqua Forum

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης 12 γυμναστήρια προσφέρθηκαν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες του Aqua Forum μετά την τόσο απρόσμενη διακοπή της λειτουργίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος θα πάρει το Aqua Forum; Μάθε το παρασκήνιο της κατάρρευσης!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επίσημη ανακοίνωση του ΣΙΓΥΘΕ για την απότομη διακοπή λειτουργίας του γυμναστηρίου Aquaforum και την άμεση μεταφορά και τακτοποίηση του πελατολογίου του σε κοντινά και μη γυμναστήρια εθελοντές της πόλης μας !

Στις 19/4 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μμ , έγινε οριστική διακοπή εργασιών του πολυδύναμου γυμναστηρίου ,με έδρα στην περιοχή Καλαμάριας στην Θεσσαλονίκης, ύστερα από αναγκαστική και βίαιη έξωση από την τράπεζα Πειραιώς !

Ο σύλλογος μας σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο γυμναστήριο και στον ιδιοκτήτη του Νίκου Δημητριάδη (αξιότιμο μέλος του προεδρείου του ΔΣ του συλλόγου μας), με απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες του και με αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνει να τους εξυπηρετήσει , προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία …

Ανακοινώνουμε λοιπόν επίσημα ,ότι τα παρακάτω γυμναστήρια εθελοντές, θα κάνουν δεκτά όλα τα ενεργά μέλη του παραπάνω γυμναστηρίου ,για να λάβουν τις υπηρεσίες που πλήρωσαν , τελείως δωρεάν ως και την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΪ́ΟΥ και αφού εξακριβώσουμε και διασταυρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ,θα καταλήξουμε στον τρόπο της οριστικής εξυπηρέτησης τους. Τα συμβεβλημένα γυμναστήρια τα οποία δέχονται να εξυπηρετήσουν το πελατολόγιο είναι :

 

  1. Γυμναστήρια TopFitness( τουμπα , Κωνσταντίνοπολιτικά , τριανδρία, κέντρο , νικόπολη ,Εύοσμος , 40 εκκλησίες- all star – , πεύκα )
  2. Γυμναστήριο Fitness Together (θερμή)
  3. Γυμναστήριο BODYfit (θέρμη)
  4. Γυμναστήριο Fitness Lifestyle Club (καλαμάρια)
  5. Γυμναστήριο Escape gym (καλαμάρια)
  6. Γυμναστήριο Transformers (καλαμάρια )
  7. Γυμναστήριο Level SportsHall (καλαμαριά )
  8. Γυμναστήριο Keep fit (Μαρτίου)
  9. Γυμναστήριο Fitnessfun (κέντρο) ( κέντρο )
  10. Γυμναστήριο Amazon Fitness CLUB( Εύοσμος)
  11. Γυμναστήριο @gym and tonic (Χαριλάου )
  12. Γυμναστήριο Elixir Vas.Georgiou (κέντρο )

 

Με απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους πελάτες των ιδιωτικών γυμναστηρίων που μας εμπιστεύονται ,αλλά και προς όλους τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ιδιωτικών γυμναστηρίων που παλεύουν κάθε μέρα με όλες τις αντιξοότητες της εποχής μας και της χώρας μας …

ΤΟ ΔΣ του ΣΙΓΥΘΕ