fbpx

Καλή μέρα και καλή βδομάδα στο νέο Activeman.gr

Καλή μέρα και καλή βδομάδα στο νέο Activeman.gr

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει το Activeman.gr ανανεώθηκε! Δεν ανανεώθηκε μόνο τεχνικά και …στυλιστικά, αλλά και στην ύλη του, με νέες στήλες και νέα θέματα.

Μία βδομάδα διήρκεσε η τεχνική αναβάθμιση του Activeman.gr και υπάρχουν ακόμα βελτιώσεις σε εξέλιξη, γι αυτό συγχωρέστε μας για τις ενδεχόμενες ατέλειες.

Το νέο Activeman.gr δεν είναι μόνο άρτιο τεχνικά. Δεν έχει μόνο σύγχρονη γραφιστική εμφάνιση. Έχει και τρεις νέες στήλες που εκτιμούμε ότι θα σας κερδίσουν ακόμα περισσότερο.

Είμαστε βέβαιοι ότι εσείς οι περισσότεροι από 1.000.000 αναγνώστες μας, θα βρείτε πολύ περισσότερα να διαβάσετε στο νέο Activeman.gr που διανύει το τρίτο χρόνο της ζωής του και έχει μεγαλώσει με την αγάπη και στη στήριξη σας.

Οι νέες στήλες λοιπόν είναι οι εξής:

MAN TIPS: Κάθε πρωί, κατά τις 10, η νέα στήλη Man Tips, θα σου προτείνει 10 συμβουλές για να κάνεις καλύτερη τη μέρα σου.

ΠΑΡΕ …ΜΑΤΙ: Και επειδή είμαστε άντρες και μας αρέσει να βλέπουμε ωραία θηλυκά η νέα αυτή στήλη θα σε κάνει καθημερινά να …παίρνεις …μάτι!

MODELING: Μία ενότητα που δίνει βήμα προβολής σε όσους θέλουν να εργαστούν στον χώρο του modeling.

Η υπόλοιπη θεματολογία του Activeman.gr είναι αυτή που γνωρίζετε όλοι και αγαπήσατε. Πάντα κοντά στον δραστήριο και δυναμικό άντρα το νέο Activeman.gr σας καλημερίζει και σας εύχεται καλή βδομάδα.

Η συντακτική ομάδα του Activeman.gr