fbpx

Μάθε τι συμβαίνει όταν είσαι fit ωραίος και έχεις ακριβό αυτοκίνητο!

Μάθε τι συμβαίνει όταν είσαι fit ωραίος και έχεις ακριβό αυτοκίνητο!

Είναι γνωστό ότι πολλές γυναίκες προτιμούν το …χοντρό πορτοφόλι από το ωραίο fitness κορμί ενός άντρα! Τι γίνεται όμως όταν έχεις ωραίο fitness κορμί και ακριβό αυτοκίνητο κάτι που σημαίνει ότι το μόνο χοντρό πάνω σου είναι το πορτοφόλι; Νομίζεις ότι έχεις την απάντηση; Ε! Τότε είσαι γελασμένος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο μπορεί να …στρουμφίζεις; Μάθε ποιο στρουμφ είσαι …ζωδιακά!

 

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών, ωραίοι,  fitness και με χοντρά πορτοφόλια που συνήθως αντιδρούν διαφορετικά. Η πρώτη κατηγορία είναι εκείνοι που τα βρήκαν έτοιμα και ή τα τρώνε ή τα αυγατίζουν. Και η δεύτερη είναι οι αυτοδημιούργητοι.

Στην πρώτη κατηγορία οι άντρες συνήθως λειτουργούν περίεργα. Είτε γυρνάνε με όλες και τις αλλάζουν σαν τα …πουκάμισα  είτε την πατάνε με μία και βρίσκονται παντρεμένοι και με οικογένεια από τα 25 τους!

 

 

Αυτή η κατηγορία ανδρών χωρίζεται πάλι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα υποκατηγορία τους «μαμάκηδες». Δηλαδή εκείνους που αλλάζουν τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα αλλά όταν επέμβει η μαμά που θέλει εγγονάκια παντρεύονται την τελευταία σχέση τους και τέλος ή εκείνη που τους έχει επιλέξει η μαμά και όλως τυχαίως συμβαίνει να είναι γυναίκα από τζάκι που μπορεί να συντηρεί Lamborghini!!!

Αυτές λοιπόν οι κατηγορίες αντρών δεν έχουν να κάνουν με τους αυτοδημιούργητους άντρες που είναι fit ωραίοι και έχουν και δικό τους χοντρό πορτοφόλι με χρήματα που έχουν αποκτήσει οι ίδιοι και δεν τα βρήκαν έτοιμα. Βέβαια αυτή η κατηγορία ανδρών σπανίζει και συναντάτε στις ηλικίες των 40 ετών!

 

Η άλλη …κατηγορία

Είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία ανθρώπων που ξέρουν να διασκεδάζουν είναι σοβαροί δεν είναι τσιγκούνηδες αλλά δεν είναι και σπάταλοι. Δεν αλλάζουν γυναίκες κάθε μέρα αλλά δεν λένε όχι και στο onestand.

Αυτή η κατηγορία ανδρών δεν είναι και πολύ αρεστή στις γυναίκες που στόχο έχουν το …πορτοφόλι! Ο λόγος είναι απλός: Δεν έχουν την ελευθερία να ξοδεύουν ασύστολα!

Ωστόσο από το να πάνε με τον χοντρό παραλή προτιμούν τον fitnessτυπά αν και κάνουν κρατεί με τα οικονομικά.

Οι αυτοδημιούργητοι άντρες όταν έρθει η ώρα να τους χτυπήσει ο έρωτας πέφτουν με τα «μούτρα» που λέμε στη γυναίκα που γουστάρουν ξεχνώντας την έμφυτη εγκράτεια η οποία τους έκανε να φτιάξουν μια περιουσία από το μηδέν.

Επομένως αν στην αρχή του άρθρου σκέφτηκες ότι … «χαχα θα αλλάζω γκόμενες κάθε μέσα» μάλλον θα πρέπει να έχεις αλλάξει γνώμη!