fbpx

Μάθε το …ιδεατό αλλά και το πραγματικό μέγεθος του…

Μάθε το …ιδεατό αλλά και το πραγματικό μέγεθος του…

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για έναν άνδρα. Μετά τον αν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, το ποιος σκότωσε τον Κένεντι και το που πάμε όταν πεθάνουμε. Και συνήθως, οι απαντήσεις που δίνονται από τους εμβριθείς αναλυτές είναι μια ωδή στη δημιουργική ασάφεια και τη σχετικότητα. Αποφασισμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και με την ελπίδα να κερδίσουμε πόντους στην εκτίμησή σας, ψάξαμε και βρήκαμε τις διαθέσιμες έρευνες που μιλούν αυστηρώς με ίντσες και εκατοστά. Ενημερωθείτε και πάρτε τα μέτρα σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι παθαίνει ο «μικρούλης» σου αν δεν κάνεις συχνά σεξ

 

Έρευνα δημοσιευθείσα το 2014 στο British Journal of Urology International (BJUI) επί δείγματος άνω των 15.000 ατόμων διαπίστωσε ότι ο μέσος όρος του σε στύση πέους είναι στα 13,1 εκατοστά. Αν είστε κάπου εκεί γύρω ενδεχομένως και να μη χρειάζεται να διαβάσετε το υπόλοιπο κομμάτι. Γιατί να στεναχωριέστε, άλλωστε, τώρα; Τέλος πάντων, στην ίδια έρευνα, η οποία σημειωτέον χρησιμοποίησε άτομα από όλον τον κόσμο και ενσωμάτωσε στοιχεία 15 και πλέον αντίστοιχων ερευνών, αναφέρεται ότι μόνο το 5% έχει μήκος πέους άνω των 16 εκατοστών. Οπότε, κυρίες, μην ακούτε λόγια. Το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι που γνωρίζετε (όχι με τη βιβλική έννοια, αλλά με την κοινωνική) βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το εφικτό, υπάρχει και το ιδεατό. Σε μία άλλη έρευνα του 2015 σε 75 σέξι Καλιφορνέζες που το «πήγαιναν το γράμμα» (έμπειρες, με αρκετούς συντρόφους και με αγάπη για το σπορ), ο μέσος όρος τους επιθυμητού μήκους ήταν τα 16,2 εκατοστά. Η έρευνα, που υπογράφεται από τα πανεπιστήμια New Mexico και California, διεξήχθη με ομοιώματα τρισδιάστατων πεών, τα οποία το δείγμα είχε τη δυνατότητα να περιεργαστεί για κάμποσο, πριν εκδώσει την ετυμηγορία του.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, το ερώτημα για το αν το μέγεθος μετράει είναι προφανώς εύλογο και λαμβάνει καταφατική απάντηση -εκτός και αν μιλάμε αυστηρώς για γονιμότητα και τεκνοποιία, όπου δεν επηρεάζει. Είναι όμως και άτοπο, μιας και οι πιθανότητες να συναντήσει κάποια τον προικισμένο εραστή δεν είναι πολλές. Μη χολοσκάτε πάντως, το καλό σεξ και η βαθιά συντροφική σχέση δεν είναι ένα παιχνίδι που κρίνεται στον πόντο. Ειδικά όταν εκείνοι οι 13 πόντοι συνοδεύονται από καλές επιδόσεις στην περίμετρο…