fbpx

Με αυτές τις απλές κινήσεις θα κάνεις το σπίτι σου τέλειο!

Με αυτές τις απλές κινήσεις θα κάνεις το σπίτι σου τέλειο!

Μένεις μόνο σου και έχεις στήσει ένα σπίτι που σε βολεύει; Ο κάθε άνδρας που μένει μόνος του θέλει να έχει το τέλειο σπίτι και έτσι το βλέπει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν αγαπάς τις γάτες μάθε γιατί θα έχεις επιτυχία και στο …κρεβάτι!

 

Όμως έχεις πραγματικά το τέλειο και λειτουργικό σπίτι ή απλώς είσαι επηρεασμένος από το πατρικό σου;

Μπορεί να αισθάνεσαι άνετα στο σπίτι σου, όμως αν δοκιμάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές τότε ίσως αισθανθείς πιο άνετα. Δες ποιες είναι αυτές:

 

Κάνε ή επέλεξε έπιπλα λειτουργικά

Δεν χρειάζεσαι πολλά έπιπλα στο σπίτι σου, λίγα και λειτουργικά είναι αρκετά για να μπορείς και εσύ να το χαρείς όσο θέλεις αλλά και οι καλεσμένοι σου. Επίλεξε έπιπλα με μέγεθος τέτοιο που να αφήνεις αρκετό χώρο για να κινείσαι αλλά και να καθαρίζεις το σπίτι σου εύκολα και γρήγορα.

 

Άφησε χώρο να κινείσαι

Τοποθέτησε ή επέλεξε τα έπιπλα σου με γνώμονα να χωράνε στο χώρο και να  αφήνεις αρκετό διάδρομο και χώρο για να μπορείς να κινείσαι και να προσθέσεις αργότερα κάτι άλλο, όπως ένα τραπεζάκι ή ένα σκαμπό. Ιδανικά επίλεξε έπιπλα που έχουν ένα ύψος και δεν ακουμπάνε στο έδαφος για να μπορείς να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό εύκολα με μια σκούπα και να μην χρειάζεται να σηκώνεις τα έπιπλα κάθε τόσο.

 

Ένα παραπάνω κρεβάτι για επισκέψεις

Προσπάθησε να έχεις ένα παραπάνω κρεβάτι για επισκέψεις και φίλους. Ιδανικά ένας καναπές-κρεβάτι είναι μια οικονομική και πολύ πρακτική λύση αντί του ράντζου που είναι μεν οικονομική λύση, αλλά δεν είναι και τόσο άνετο για να κοιμάσαι.

 

Πως θα κάνεις το συμμάζεμα παιχνιδάκι

Πάρε ένα καλάθι άπλυτων για το μπάνιο, μια ράμπα για να κρεμάς τα ρούχα σου αν δεν έχεις χώρο για μεγάλη ντουλάπα και ένα τραπεζάκι χαμηλό ή συρταριέρα για τα βιβλία σου. Αυτά είναι αρκετά για να μπορείς να διατηρείς συμμαζεμένο το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο σου.