fbpx

Μόνος το τριήμερο; Μη σκας αλλά ψάξε λίγο τον εαυτό σου!

Μόνος το τριήμερο; Μη σκας αλλά ψάξε λίγο τον εαυτό σου!

Οι φίλοι έφυγαν για τριήμερο αλλά κανένας δεν σε κάλεσε! Όλοι θα πήγαιναν σε συγγενείς ή σόλο με την κοπέλα τους και εσύ έμεινες μόνος στο σπίτι!

Βασικά μη σκας δεν έγινε και τίποτα. Λίγη μοναξιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και μάλιστα ίσως να είναι καλύτερα αφού μπορείς να κάνεις πολλά πράματα στη πόλη και ίσως βρεις και …παρέα για το βράδυ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι μπορεί να σου συμβαίνει αν όλοι σε νομίζουν δυνατό, αλλά εσύ κοιμάσαι μόνος!

 

Είναι πολύ πιθανόν να περάσεις καλά, ωστόσο καλό είναι να αναρωτηθείς αν αυτό είναι ένα τυχαίο συμβάν ή κάτι συμβαίνει με τον χαρακτήρα σου και τη συμπεριφορά απέναντι στους φίλους ή τις κοπελιές τους.

Σκέψου και ψάξε τον εαυτό σου, όσο μπορείς αμερόληπτα αν ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

 

Ξερόλας

Αναρωτήσου αν είσαι ξερόλας! Μπορεί να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι για πολλά πράματα αλλά σκέψου τον τρόπο με τον οποίο τα μεταφέρεις στους άλλους. Αν ο τρόπος είναι εγωιστικός και δεν σηκώνει αντίρρηση  τότε υπάρχει πρόβλημα. Σταμάτα λοιπόν να είσαι ο ξερόλας. Αν γνωρίζεις κάτι το γνωρίζεις για τον εαυτό σου και απλά μπορείς να το μεταφέρεις στους άλλους… αλλά μέχρι εκεί! Δεν σε ενδιαφέρει αν οι άλλοι πιστεύουν λανθασμένα κάτι. Εσύ πες το και άφησε το!

 

Εγωιστής

Μπορεί φαινομενικά να είσαι κοινωνικός αλλά επιδιώκεις συνεχώς να περάσει το δικό σου! Αυτό δεν αρέσει σε πολύ κόσμο και σκέψου ακόμα ότι σε μια παρέα η επιλογή της διασκέδασης είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών που όλοι στη συνέχεια τηρούν!

 

Υποχόνδριος

Μήπως το σπίτι σου είναι ένα άβατο που δεν πατάει το πόδι του κανένας πλην των γυναικών που θέλεις να κάνεις σεξ. Αν πράγματι δεν έχεις ποτέ καλέσει κανέναν σπίτι σου επειδή θα σου λερώσουν και δεν θέλεις να καθαρίζεις ή ακόμα επειδή είσαι υποχόνδριος και όποιος έρχεται σπίτι σου είναι λες και μπαίνει σε εντατική τότε θα πρέπει να τα ξανασκεφτείς.

 

Φυσικά πάντα υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και αν έχεις ανακαλύψει ότι η μοναξιά σου δεν είναι τυχαίο συμβάν, σχεδίασε πως μπορείς να στρώσεις τον χαρακτήρα σου.