fbpx

Αλέξανδρος Αγγελούσης : Το τραγούδι και η φροντίδα των ζώων οι δύο μεγάλες αγάπες!

Αλέξανδρος Αγγελούσης : Το τραγούδι και η φροντίδα των ζώων οι δύο μεγάλες αγάπες!

Οι περισσότεροι θέλουν να μπούνε στο χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα του τραγουδιού, να πετύχουν και να κάνουν μόνο αυτό στη ζωή τους. Ο Αλέξανδρος Αγγελούσης όμως δεν ξεκίνησε έτσι κάνοντας πραγματικότητα και τις δύο αγάπες του: Το τραγούδι αλλά και τη φροντίδα των ζώων, αφού είναι ένας επιτυχημένος κτηνίατρος.

Ο Αλέξανδρος δεν είναι ούτε 30 χρονών και έχει πετύχει πολλά στο τραγούδι αλλά και στην επιστήμη του. Γεννήθηκε στις 10 Μαίου του 1990 στην Φθιώτιδα και δείχνει από νωρίς το μουσικό του ταλέντο. «Η μουσική ήταν και είναι πάντα κάτι που με συναρπάζει» λέει ο ίδιος «Μία από τις δύο αγάπες μου».

Έτσι έκανε μαθήματα μονωδίας και συνθέτοντας στίχους και μελωδίες που γρήγορα γίνονταιολοκληρωμένα τραγούδια για τον ίδιο και όχι μονό.

Ο Αλέξανδρος, σπουδάζει στα 18 του την κτηνιατρική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Καρδίτσας κάνονταςτο δεύτερο του όνειρο πραγματικότητα

Παράλληλα έχει αρχίσει τις εμφανίσεις του σε τοπικό επίπεδο μέχρι που φτάνει στην Αθήνα ενώ το Νοέμβρη του 2013, το τραγούδι του «Φιλί του Ουρανού» κατακτά την τρίτη θέση εκπροσωπώνταςτην χώρα μας στο διαβαλκανικό διαγωνισμό τραγουδιού Evrofest στα Σκόπια . ‘Ένα χρόνο μετά , οι πόλεις των Τρικάλων και Ιωαννίνων τον εμπιστεύονται στο να ντύσει μουσικάτα χριστουγεννιάτικα δρώμενα των γνωστών εορταστικών τους πάρκων ενώ λίγο καιρό αργότεραη ερωτική μπαλάντα του «Διεκδίκησέ με» αγαπιέται από το κοινό.

Και φυσικά εργάζεται και στο κτηνιατρείο, αφού η αγάπη του στη φροντίδα των ζώων ισορροπεί με αυτή της μουσικής και όπως γίνεται κατανοητό το ημερήσιο του πρόγραμμα είναι πολύ γεμάτο. Πως τα καταφέρνει όμως; «Είναι η ζωή που επέλεξα και όσο απαιτητική κι αν είναι .. αποτελεί την ευτυχία μου. Η κούραση είναι αναμενόμενη πολλές φορές , όμως Η καθεμία ασχολία με ξεκουράζει από την άλλη , μου δίνει ενέργεια, κίνητρο να δουλεύω και να εμπνέομαι» εξηγεί ο ίδιος.

Μέσα σε ένα γεμάτο 24ωρο ο Αλέξανδρος καταφέρνει και γυμνάζεται κάνοντας πράξη αυτό που λένε ότι αν θέλεις βρίσκεις χρόνο για άσκηση:«Η αλήθειαείναι πως δεν σπαταλώ πολύ χρόνο και ακόμη όταν είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο δεν ασχολούμουν παθιασμένα με την εικόνα μου.Πιστεύω περισσότερο σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Μου αρέσει η γυμναστική , επιθυμώ και έχω ανάγκη να νιώθω υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση.Για το λόγο αυτό γυμνάζομαι όσο πιο συχνά μπορώ , προσέχω την διατροφή μου τρώγοντας πολύ σαλάτα και πίνοντας αρκετό νερόκαι φροντίζω να κοιμάμαι και να ξεκουράζομαι. Μου αρέσει επίσης το κολύμπι ακόμη και τους χειμερινούς μήνες και έχω αδυναμία στο μασάζ» εξηγεί ο ίδιος.

Αντίθετα με την κτηνιατρική τα πράματα στο χώρο της μουσικής είναι απαιτητικά και πιο δύσκολα, πως αντιμετωπίζει αυτή τη κατάσταση ο Αλέξανδρος; «Προβληματίζομαι αρκετά συχνά . Δεν απογοητεύομαι, ούτε ενθουσιάζομαι πια με το παραμικρόόπως παλιά. Ξέρω πως πρέπει να δουλεύω για όλα περισσότερο , να έχω εφευρετικότητα και καθαρό μυαλό για να θέτω καινούριους στόχους και να τους υλοποιώ».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Μου χρωστάς μια βόλτα» που όπως φαίνεται μπήκε δυναμικά και γνωρίζει ήδη την αγάπη του κοινού.

«Πραγματικά, για ακόμη μια φορά είμαι ευτυχισμένος που νιώθω πως άρεσε πολύ ένα ακόμη μου κομμάτι στον κόσμο .Γι άλλη μια φορά δικαιώνομαι επίσης που πιστεύω πως ο Άκης Μελής είναι το κάρμα μου στη μουσική, στην Τρίτημας αυτή συνεργασία ως προς την ενορχήστρωση» εξηγεί ο ίδιος και διευκρινίζει: «Όλοι μας χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό για όσα όμορφα έχουμε καθημερινάκι ένα επίσης τεράστιο στους ανθρώπους που ναι δίπλα μας στη ζωή , μας συντροφεύουν και μας νοιάζονται»

«Το “Διεκδίκησέ με” μαζί με το “Προσπέρασα” αποτελούν τα δύο πιο αγαπημένα δικά μου δημιουργήματα επίσης και κρίσιμους σταθμούς στη μουσική μου καριέρα και φυσικά ευχαριστώ τους συντελεστές που με βοήθησαν και κυρίως τον κόσμο που δείχνει την αγάπη του» εξηγεί ο Αλέξανδρος.

Ποια είναι όμως τα σχέδια του για το μέλλον;

«Πολλή αγάπη και φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους σε καθημερινή βάση στο ιατρείο που εργάζομαι,πλάι σε ένα εξαιρετικό team συναδέλφων που με δίδαξαν και με διδάσκουν καθημερινώς πολλά.Περισσότερα καινούρια τραγούδια κι ένας ολοκληρωμένος δίσκος σύντομα και νέες live εμφανίσεις στην πρωτεύουσαπου θα ανακοινωθούν προσεχώς από την επίσημη σελίδα μου στα socialmedia» καταλήγει.