fbpx

Βασίλης Λογοθέτης: O …multi καλλιτέχνης, fitman και αθεράπευτος μηχανόβιος!

Βασίλης Λογοθέτης: O …multi καλλιτέχνης, fitman και αθεράπευτος μηχανόβιος!

Ο ίδιος λέει ότι είναι ένας multi καλλιτέχνης, πολυεργαλείο δηλαδή, εξηγεί χαμογελώντας,  θέλοντας να τονίσει ότι είναι ένας στιχουργός και ερμηνευτής που δημιουργεί από ελαφρολαϊκά μέχρι και ραπ, σχεδόν σε όλο το φάσμα της τέχνης, αφού ως ανήσυχο πνεύμα δεν έχει κατασταλάξει καλλιτεχνικά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Κεσούδης: Η αποχή, το νέο τραγούδι και τα 26 κιλά που έχασε!

 

Τον Βασίλη Λογοθέτη τον γνώρισε η Θεσσαλονίκη κυρίως από τις «Μούσες» όπου εμφανίζονταν. Χρόνια νωρίτερα τον είχε γνωρίσει η Αθήνα στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Η Ελλάδα τον είδε πρώτη φορά πριν χρόνια στο Greek Idol με τη Ρούλα Κορομηλά, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τη όγδοη θέση!

 

 

Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης περισσότερα από τέσσερα χρόνια ο ίδιος δηλώνει «ερωτικός μετανάστης» σε μια σχέση που δεν πήγε καθόλου καλά: «Τα μόνα καλά που βγήκαν από αυτή τη περιπέτεια είναι που γνώρισα τη Θεσσαλονίκη και φυσικά τη τωρινή μου σχέση» επισημαίνει ο ίδιος.

 

 

Ο Βασίλης Λογοθετίδης μπορούσε να ήταν μοντέλο, είναι όμως καλλιτέχνης και μάλιστα πολύ καλός, αλλά και ένας αθεράπευτος μηχανόβιος κολλημένος με τη Yamaha του, και οπαδός του Rossi. Άλλωστε φαίνεται και από το κράνος του!

 

 

Μπορούσε να ήταν χοντρός, όμως δεν είναι, αφού όπως λέει ο ίδιος μικρός ήταν …αρκετά παχουλούτσικος: «Μικρός ήμουν χοντρούλης, ο μοναδικός της παρέας, όμως κάποια στιγμή στα 12 μου είδα έναν μηχανόβιο τυπά με τη γυναίκα του στη μηχανή. Ο τύπος ήταν στιλάκι και τότε υποσχέθηκα σν εαυτό μου να γίνω σαν κι αυτόν και το πάλεψα και το κατάφερα» εξηγεί ο ίδιος συμπληρώνοντας και χαριτολογώντας πως άφησε πίσω του το «χοντρούλης της παρέας».

«Από τότε γυμνάζομαι και όχι υποχρεωτικά μόνο στο γυμναστήριο. Κολύμπι, crossfit, ζούμπα και ότι άλλο έχει σχέση με την άθληση. Ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μου και δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση αλλά με την υγεία μου» λέει ο ίδιος.

 

 

Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος της μουσικής, γράφει στίχους αλλά και ερμηνεύει: «Θυμάμαι τον εαυτό μου να γράφει στίχους από μικρός. Μάλιστα στο σχολείο ήμουν ο τραγουδιστής του σχολείου και αυτό αποφάσισα να κάνω στη ζωή μου. Όμως τόσα χρόνια μετά ξεκάθαρα ακολουθώ την ραπ σκηνή πλέον αλλά μπορώ να υποστηρίξω καλά και τα υπόλοιπα είδη μιας και για αυτό με διαλέγουν στα μπουζούκια».

 

 

Σταθμός στην καριέρα του ήταν η συμμετοχή του στο Greek Idol: «Η εκπομπή μου άνοιξε τον δρόμο για οντισιόν, τα υπόλοιπα τα βρήκα μόνος μου ή αν θες με βρήκαν» λέει ο ίδιος.

Ο Βασίλης Λογοθέτης στάθηκε δίπλα στον Δάντη. Το βίντεο τα λέει όλα:

 

 

Όμως είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να βάλει το κινητό να γράφει και να τραγουδήσει παίζοντας απλά και μόνο την κιθάρα του! Και αυτό το βίντεο το ανέβασε στο Youtube:

 

 

Μία από τις καλύτερες περιόδους του, όπως λέει ο ίδιος ήταν τα δύο χρόνια στις «Μούσες» στη Θεσσαλονίκη, αφού το κοινό τον αγάπησε από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του.

 

 

Η “Θάλασσα” είναι από τα αγαπημένα του και πιο δυνατά κομμάτια που ερμήνευσε:

 

 

«Η ραπ από την άλλη είναι στη καρδιά μου και πιστεύω ότι είναι ένα είδος μουσικής που έχει πέραση» λέει ο ίδιος «και δουλεύω πάνω σε αυτό τελευταία που έχω ηρεμήσει στη Θεσσαλονίκη κυρίως κάνοντας live εμφανίσεις».

 

 

Αν και Αθηναίος ο Βασίλης φαίνεται ότι βρήκε τον εαυτό του και την ηρεμία του στη Θεσσαλονίκη που όπως λέει δεν την αλλάζει. Απορεί μάλιστα γιατί Θεσσαλονικείς πηγαίνουν να ζήσουν στην Αθήνα! «Η πόλη είναι μαγευτική και ανθρώπινη. Έχει ένα κακό όμως, έχει όμορφους δρόμους για γκάζια με τη μηχανή» λέει και χαμογελάει!