fbpx

Ηλίας Τσαταλπασίδης: Όταν η καριέρα στο modeling κόπηκε από ένα τροχαίο!

Ηλίας Τσαταλπασίδης: Όταν η καριέρα στο modeling κόπηκε από ένα τροχαίο!

Όταν ξεκινάς από τις Σέρρες και βρίσκεσαι στην Αθήνα μπροστά σε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του modelingτότε σίγουρα δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι στην θέση του Ηλία Τσαταλπασίδη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν ο «μικρούλης» σου ….ξυπνήσει στην παραλία μάθε 5 tips που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη στιγμή!

Ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν αυτή η ελπιδοφόρα πορεία διακόπηκε απότομα από ένα τροχαίο ατύχημα. «Ήταν πολύ κακία στιγμή, κινδύνεψα να πεθάνω» αναπολεί ο Ηλίας «Χτύπησα άσχημα στον αυχένα, στους ώμους και στο γόνατο. Τότε ήταν που τελείωσαν όλα»

Νοσηλεία, θεραπεία και μετά η στρατιωτική θητεία. Τώρα πλέον, τελειωμένος από τις υποχρεώσεις ο Ηλίας αναζητεί το δρόμο του: «Με το που έγινε το ατύχημα και με τη νοσηλεία μου στο νοσοκομείο και τη θεραπεία χάθηκε ότι έχω κάνει στο σώμα μου. Μετά αποφάσισα να πάω στρατό να τελειώνω και έτσι ουσιαστικά τελείωσε η καριέρα στο modeling» εξηγεί ο ίδιος.

Ο Ηλίας ήταν ποδοσφαιριστής με τελευταία ομάδα αυτή του Πανσερραϊκού. «Έπαιξα σε διάφορες ομάδες και στον Πασερραϊκό. Είχα αποφασίσει να τα συνδυάσω όλα, modelingκαι ποδόσφαιρο αλλά χάθηκαν και τα δύο σε μια στιγμή» εξηγεί ο Ηλίας.

Όμως ο Ηλίας Τσαταλπασίδης είναι ένα σκληρός και επίμονος άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω, όπως λέει ο ίδιος θα ανακάμψει και θα ξαναφτιάξει τα πράγματα όπως ήταν.
«Πρέπει βασικά να επανέλθω, να φτιάξω το σώμα μου, που καταστράφηκε μετά το ατύχημα. Σε αυτό με βοηθάει ο Τάσος Δημητριάδης από το AquaForum και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται. Μόλις είμαι έτοιμος θα φτιάξω ένα νέο book και θα προσπαθήσω να αναζητήσω δουλειές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήδη υπάρχουν κάποιες προτάσεις που μου δίνουν αισιοδοξία».

Ο Ηλίας εργάζεται ως personaltrainerμια δουλειά που λέει ότι είναι σχετικά προσωρινή, αν καταφέρει να βρει τον δρόμο του στο χώρο του modeling. «Ακόμα είμαι νέος και έχω δρόμο μπροστά μου. Πιστεύω στον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω» εξηγεί.

Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει την προσπάθεια του. Πρόγραμμα διατροφής και πολύ προπόνηση, για να επανέλθει. «Η μέρα μου είναι γεμάτη και χαίρομαι γι΄ αυτό» λέει ο ίδιος.

Την διαδρομή Σέρρες – Θεσσαλονίκη πλέον την έχει μάθει απέξω, αφού μοιράζει τον χρόνο των προπονήσεων του στις δύο πόλεις σε μια προσπάθεια που είναι σίγουρος ότι θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.