fbpx

Μιχάλης Νεοφύτου: Ελεύθερος και ωραίος με ένα νέο τραγούδι που τον …εκφράζει!

Μιχάλης Νεοφύτου: Ελεύθερος και ωραίος με ένα νέο τραγούδι που τον …εκφράζει!

Ο Μιχάλης Νεοφύτου ήταν ποδοσφαιριστής επαγγελματίας και έγινε επαγγελματίας τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός.

Ο Μιχάλης Νεοφύτου ήταν δεσμευμένος για κάποια χρόνια και τώρα είναι …ελεύθερο πουλί, όπως λέει ο ίδιος. Μάλιστα ως περίεργη σύμπτωση το νέο του τραγούδι «Νόμος» εκφράζει πλήρως τη νέα του συναισθηματική κατάσταση.

«Χώρισα πριν από λίγο καιρό μετά από δύο χρόνια σχέσης» εξηγεί ο ίδιος «Τώρα πλέον είμαι ελεύθερο πουλί που λέει και το γνωστό τραγούδι».

Ποιος είναι όμως ο Μιχάλης Νεοφύτου;

Κατάγεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την πανέμορφη Πάφο. Από μικρός προσπαθούσε να ασχοληθεί με τη μουσική, η οποία ήταν ανέκαθεν το όνειρό του και τελικά τα κατάφερε.

Στα 16 του χρόνια ξεκίνησε να βάζει στόχους στη ζωή του και να προσπαθεί να ανεβαίνει σκαλοπάτια, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του με αργά και σταθερά βήματα.

«Όνειρο μου ήταν και το ποδόσφαιρο και τα κατάφερα καλά και εκεί αφού έπαιξα για χρόνια επαγγελματικά» εξηγεί ο ίδιος στο Activeman.gr «Παράλληλα άρχισα και το τραγούδι και τα πάω καλά αφού αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι ενώ παράλληλα εμφανίζομαι στην Αθήνα στο Γκάζι».

Τον Μιχάλη όμως τον γνωρίζουν και από τη τηλεόραση όπου έχει παίξει σε σειρές, πως έγινε όμως αυτό; «Εντελώς τυχαία, μου πρότειναν να μετάσχω σε μια σειρά, στους «9 μήνες» και δέχτηκα. Εκεί είδα ότι μπορώ να τα κάνω και τα δύο. Μου αρέσει και το τραγούδι και η ηθοποιία και έτσι συνέχισα. Μετείχα στα «5 κλειδιά» του ΑΝΤ1 και τώρα θα παίξω σε μια άλλη σειρά».

«Βέβαια για μένα είναι πρώτο το τραγούδι» εξηγεί «όμως ότι είναι δημιουργικό και μπορώ να το κάνω, όπως η ηθοποιία δεν με κουράζει και με ευχαριστεί», εξηγεί.

Πολυάσχολος ο Μιχάλης και αρκετά …ιπτάμενος αφού πολύ συχνά βρίσκεται στο αεροπλάνο μεταξύ Λεμεσού – Αθήνας και το αντίστροφο. Αυτή η εξέλιξη στη καριέρα του ήταν η αιτία που χάλασε τη σχέση του. «Δεν μπορούσε να με ακολουθήσει» εξηγεί ο ίδιος «έτσι φυσικά επέλεξα τη δουλειά μου και ταξιδεύω μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Δεν με κουράζει. Όμως μετά από αυτή την εξέλιξη με τη σχέση μου νιώθω ότι είμαι πλέον άνετος και ελεύθερος. Ξέρετε όταν είμαι δεσμευμένος είμαι πιστός, ελεύθερος κάνω ότι θέλω»!

Ο Μιχάλης αυτό τον καιρό προπονείται εντατικά με βάρη. Ποιος είναι όμως ο λόγος; «Δεν θέλω να γίνω φουσκωτός, απλά θέλω να προσθέσω μυϊκό όγκο αφού σαν ποδοσφαιριστής δεν κάναμε πολλά βάρη και έτσι έχω μεν γραμμωμένο σώμα, αλλά αδύνατο. Τώρα αυτή την εποχή προσπαθώ να προσθέσω λίγο μυϊκό όγκο» εξηγεί.