fbpx

Χρήστος Νεοφύτου: Όταν ένα «like» με έκανε να στραφώ στο modeling!

Χρήστος Νεοφύτου: Όταν ένα «like» με έκανε να στραφώ στο modeling!

Σπούδασε Business Administration & Marketing και εργάζεται σε αυτό τον τομέα εδώ και χρόνια ως σύμβουλος νεοσύστατων επιχειρήσεων, όμως όπως φαίνεται τον κερδίζει το modeling. Ο Χρήστος Νεοφύτου κάνει τη μεγάλη στροφή στη καριέρα του χωρίς ενδοιασμό αφού το «μικρόβιο» είχε μπει εδώ και χρόνια και μάλιστα με επιτυχία εντελώς τυχαία. Πλέον με το προσωνύμιο Chris Neo φιλοδοξεί να κατακτήσει τον χώρο του modeling και δεν έχει άδικο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί δεν πρέπει να χαίρεσαι αν ο «μικρούλης» σου είναι αρκετά …μεγάλος!

 

Ο Χρήστος είναι όχι μόνο πολύ εμφανίσιμος, αλλά έχει επιλεγεί και ως το BOY OF THE MONTH της Κύπρου, έναν διαγωνισμό που οργανώνει κάθε μήνα το Magazinocy.com.

Όλα άρχισαν όταν κατά τη διάρκεια της πτυχιακής του πήγε να ζητήσει δουλειά σε μια διαφημιστική εταιρία: «Έκανα το πτυχίο μου και πήγα να ζητήσω δουλειά. Εξεπλάγην ότααν μου πρότειναν αντί πρόσληψης να με αξιοποιήσουν σε διάφορα castings για τηλεοπτικά spots. Έτσι η μια διαφήμιση διαδέχθηκε την άλλη και κατά τη διάρκεια γυρισμάτων με προσέγγισε κάποιο άτομο της παραγωγής και τον παρότρυνε να ασχοληθεί ως μοντέλο κλείνοντάς μου φωτογράφηση για Κυπριακό ανδρικό περιοδικό μόδας» εξηγεί ο ίδιος.

Έτσι πέρασαν τα χρόνια. Όμως ένα like στο Facebook ήταν εκείνο που έδωσε το έναυσμα για τη νέα του αρχή: «Έγινε ένα like σε μια φωτογραφία από δουλειά που έκανα με ένα ν φωτογράφο και έτσι άρχισα μια νέα καριέρα. Ο εν λόγω φωτογράφος, ο οποίος εργάστηκε κατά το παρελθόν ως models’ Scouter & Booker σε μεγάλα πρακτορεία μοντέλων της Αθήνας, με προσέγγισε πλέον έχει αναλάβει προσωπικά το book μου καθώς και το model’s management & promo εντός κι εκτός Κύπρου».

Όπως είναι φυσικό ο Χρήστος δεν έχει αφήσει τη δουλειά του και είναι λογικό το ημερήσιο πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο:

«Θεωρώ πολύ σημαντική την προπόνηση, όχι μόνο για το modeling, αλλά και για την υγεία μου. Κάθε μέρα βρίσκω χρόνο και προπονούμαι τουλάχιστον δύο ώρες σε βάρη, αεροβική αλλά και πολεμικές τέχνες αφού κάνω MuayThai. Δίνω πολύ βάση στη διατροφή μου, διότι εκτός από ένα καλογυμνασμένο σώμα θέλω να έχω και την υγεία μου που μου επιτρέπει να είμαι αποδοτικός».

Μεγάλη του αγάπη είναι όμως το μπάσκετ: «Έπαιξα μπάσκετ σε ομάδα από μικρός, αλλά με τον καιρό με κέρδισε έντονα ο χώρος του fitness και της μόδας αφού ανέκαθεν ήμουν υπέρμαχος της καλαισθησίας και της ομορφιάς έτσι αποφάσισα να αποκτήσω και δίπλωμα personal trainer» εξηγεί.

Με τι άλλο όμως ασχολείται ο Χρήστος Νεοφύτου; «Λατρεύω τα ταξίδια και τις ολιγοήμερες αποδράσεις εντός Κύπρου γιατί με βοηθούν να αποφορτίζομαι από το βεβαρυμμένο εργασιακό πρόγραμμα της εβδομάδας και μου επιτρέπουν να ανασυγκροτώ τη σκέψη μου και να οργανώνω καλύτερα τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού που θα ακολουθούν εντός της βδομάδας» καταλήγει ο Χρήστος.

Model: Chris Neo – DARE Creative Agency Photographer: Jay Logothetis – SAINtS DOM Photography Hair & Make Up: Alex K – DARE Creative Agency Creative Director: Jimmy J.Armanides – SAINtS DOM Photography Location: Limassol, Cypru